<p>DulceaÈa de pătrunjel previne infecÈiile sau combate infecÈiile deja existente, este recomandă pentru a întări sistemul imunitar Èi inima. De asemenea, se recomandă Èi în caz de dureri de ficat sau de rinichi.</p>
<p><strong>Ingrediente, mod de preparare, mod de administrare</strong></p>
<p>Pentru a pregăti această reÈetă este nevoie de 1 kg rădăcină de pătrunjel, 1 kg zahăr, 5 lămâi Èi 750 ml de apă.</p>
<p>Rădăcinile de pătrunjel de taie rondele mici Èi se fierb în apă timp de 39 de minute împreună cu zahărul, pe foc mic.</p>
<p>Lămâile se toacă mărunt cu tot cu coajă (a se folosi lămâi eco) Èi se pun în vasul cu pătrunjel. Se amestecă Èi se lasă la fiert pentru încă 30 de minute.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Acest leac are capacitatea de a întări sistemul imunitar Èi cel cardiovascular Èi este eficient Èi în caz de tulburări de nutriÈie, de infecÈii Èi afecÈiuni ginecologice, renale sau hepatice.</p>
<p>Se recomandă zilnic câte 3 linguriÈe de dulceaÈă diluate în ceai de gălbenele sau de coada-Èoricelului, timp de 3-4 săptămâni. Se ia o pauză de 10 zile după care se repetă cura.

Rețetă deosebită pentru imunitate, inimă, dureri de ficat și de rinichi, infecții și multe altele: „Dulceață de pătrunjel”
