Este nevoie de multă răbdare și credință în suflet, împreună cu smerenie și umilință pentru ca rugăciunea să ne fie ascultată.

Când aveți o problemă de rezolvat, apelați cu toată încrederea la rugăciunea pentru îndurarea divină și rezultatele vor fi uimitoare. Se spune că această rugăciune împlinește și cele mai imposibile dorințe.

Ritualul se face în fiecare duminică la ora 9

Pentru ca rugăciunea să aibă efectul dorit, se face un ritual de 9 săptămâni. Aceasta se citește în fiecare duminică, la ora 9 dimineața, când se aprind și 9 lumânări.

Atenție! Rugăciunea se citește de 9 ori!

“Veşnice Părinte, Îţi ofer Trupul şi Sîngele, Sufletul şi Divinitatea Preaiubitului Tău Fiu, Domnul nostru Isus Cristos. Ca ispăşire pentru păcatele noastre şi ale lumii întregi.

Prin Patima Sa dureroasă, ai milă de noi şi de lumea întreagă. Doamne, să fie, nu cum vreau eu, ci conform voinţei Tale. O, Sînge şi Apă, care aţi tîşnit din Inima lui Isus ca izvor de îndurare pentru noi, am încredere în voi. Când, cu credinţă şi cu inima căită, voi recita această rugăciune pentru mine sau un anumit păcătos, Tu îmi vei dărui harul convertirii.

O Doamne, umple-mă cu darul Spiritului Sfânt! Pentru a putea duce Preasfîntul Tău Cuvânt păcătoşilor. Pe care trebuie să-i ajut să se mântuie în Numele Tău. Prin rugăciunile mele, ajută-mă să-i acopăr cu preţiosul Tău Sânge. Ca să poată fi atraşi la Inima Ta Sfântă. Dăruiește-mi darul Spiritului Sfânt, pentru ca aceste sărmane suflete să se poată bucura în Noul Tău Paradis.

Iisuse, dă-ne îndurare!

Preamilostive Iisus, este în firea Ta să ai milă şi iertare faţă de noi. Nu privi la păcatele noastre, ci la încrederea pe care o avem în bunătatea Ta nesfîrşită. Primeşte-ne pe toţi în lăcaşul Inimii Tale preamilostive şi nu alunga niciodată pe nimeni de acolo. Te rugăm aceasta, pentru iubirea care Te uneşte cu Tatăl şi cu Spiritul Sfânt.

Amin!”

Distribuie pe: