ValentinaVNB

Sfecla roșie face cât 1000 de medicamente – Vindecă organismul în întregime

<p>Este vorba despre sfecla&comma; o leguma deosebit de sanatoasa care se foloseste in medicina naturista ca mijloc de tratament pentru un spectru larg de boli si afectiuni&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Culoarea rosie specifica se datoreaza antocianinelor&comma; substante care poseda proprietati anticancerigene puternice&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Sfecla si sanatatea inimii<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Sfecla mai contine si betaina&comma; o substanta antiinflamatoare naturala care sprijina sanatatea sistemului cardiovascular&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Aceasta leguma mai contine si vitaminele B1&comma; B2&comma; B12 si C&comma; precum si minerale esentiale precum magneziu&comma; potasiu&comma; fosfor&comma; cupru&comma; iod si fier&comma; fiind astfel si un remediu bun impotriva anemiei&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Sfecla se foloseste deseori in curele de detoxifiere&period; Aceasta contine antioxidanti puternici&comma; precum si celuloza si pectina&comma; un tip de fibre alimentare care imbunatatesc functia digestiva&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Consumul regulat de sfecla previne si bolile hepatice&comma; ajutand in special la prevenirea bolii de ficat gras&period; Sfecla sprijina si performanta sportiva&comma; imbunatatind rezistenta la efort&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Sfecla stimuleaza circulatia sanguina&comma; regleaza colesterolul si tensiunea arteriala si stimuleaza functia hepatica&period; Protejeaza vasele sanguine si incetineste procesul de imbatranire&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Sfecla poate fi consumata fiarta&comma; coapta sau in stare cruda&period; Desigur&comma; cel mai sanatos este sa mananci sfecla cruda si sa bei sucuri proaspete de sfecla&period;<&sol;p>&NewLine;<p>La prepararea sfeclei&comma; nu arunca frunzele&semi; adauga-le si pe ele la mancaruri&comma; deoarece sunt foarte bogate in potasiu &lpar;644 mg&period; la &half; de cana&rpar;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Potrivit unor studii statistice&comma; consumul de alimente bogate in potasiu si reducerea cantitatii zilnice de sodiu pot reduce riscul de boli cardiovasculare si de accidente vasculare cerebrale cu pana la 21&percnt;&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version