ValentinaVNB

Tinctura de usturoi combate infecțiile mai bine decât medicamentele – Află cum să o prepari

<p>Usturoiul este considerat unul din cele mai puternice remedii ale naturii&period; Are propriet&abreve;ți antibiotice remarcabile&comma; fiind eficient într-o gam&abreve; larg&abreve; de boli infecțioase&period; Eugen Giurgiu&comma; doctor în chimie&comma; spunea c&abreve; usturoiul are efecte antioxidante&comma; antibacteriene&comma; imunostimulatoare și anticancerigene&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Consumat cu regularitate&comma; acesta protejeaz&abreve; organismul de acțiunea distructiv&abreve; a radicalilor liberi asupra celulelor&comma; crește rezistența la infecții și m&abreve;rește ap&abreve;rarea imunitar&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Efectele sale terapeutice se datoreaz&abreve; în mare parte conținutului de alicin&abreve;&comma; un compus tiosulfinat care d&abreve; usturoiului gustul și mirosul specific&period; Planta de usturoi produce alicin&abreve; atunci când este atacat&abreve; de insecte sau microorganisme&comma; sau când este lezat&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Rețet&abreve; – Tinctur&abreve; de usturoi<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Usturoiul este medicament atâta timp cât îl mânc&abreve;m crud&comma; în stare proasp&abreve;t&abreve;&period; Dac&abreve; nu-l puteți consuma ca atare&comma; puteți încerca urm&abreve;toarea rețet&abreve;&comma; recomandat&abreve; de doctorul Giurgiu&period; Este foarte ușor de preparat&comma; și are efecte maxime&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Aceast&abreve; tinctur&abreve; preparat&abreve; în cas&abreve; din usturoi proasp&abreve;t este mult mai eficient&abreve; decât capsulele cu usturoi din magazine&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon; <&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>40 g de usturoi &comma; 200 ml de alcool alimentar de 70 de grade<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Preparare&colon; <&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Cur&abreve;țați 40 g de usturoi și zdrobiți c&abreve;țeii cu aparatul manual specific&period; Puneți-i într-un borcan de sticl&abreve;&comma; și turnați peste ei alcoolul&period; Amestecați și închideți borcanul ermetic&period;<&sol;p>&NewLine;<p>L&abreve;sați usturoiul la macerat vreme de 15 zile&comma; dup&abreve; care se strecoar&abreve;&period; Tinctura rezultat&abreve; se p&abreve;streaz&abreve; în sticluțe închise la culoare &lpar;eventual de la tincturi mai vechi&rpar;&comma; prev&abreve;zute cu dop picur&abreve;tor&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Se iau câte 10 pic&abreve;turi&comma; de 3 ori pe zi&comma; timp de 10 zile&period; Pentru a fi mai ușor de consumat&comma; tinctura se pune pe un cub de zah&abreve;r brut&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version