<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>3 oua, 200 gr zahar, 220 gr smantana, 1 lingurita praf de copt, 220 gr faina, 40 gr unt, 2-3 linguri cacao, 1 lingurita zahar vanilinat.</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>1. Mixeaza ouale cu zaharul.</p>
<p>2. Cand se formeaza o spuma alba, adauga smantana, mixeaza, apoi adauga faina cernuta, vanilia, praful de copt si untul topit. Omogenizeaza.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>3. Imparte compozitia in doua.</p>
<p>4. Amesteca o parte din compozitie cu cacaua.</p>
<p>5. Unge cu ulei partile laterale ale unei tavi si tapeteaza partea de jos cu hartie de copt.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>6. Toarna 2-3 linguri de aluat alb in tava, apoi 2-3 linguri din aluatul cu<br />
cacao si tot asa pana la final.</p>
<p>7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Uite o reteta cu care ii surprinzi pe cei dragi – Un desert foarte delicios si usor de facut – Chec Zebra – Salveaza reteta ca sa o gasesti cand vei avea nevoie
