ValentinaVNB

Un mare terapeut afirmă: “Nu există decât o singură boală, sângele stricat.” – Iată cum poti să-ți cureți sângele de toxine

<p>Degeaba ingrijim ficatul&comma; rinichii&comma; plamanii si alte organe&comma; daca nu ingrijim &OpenCurlyDoubleQuote;conductele”&comma; adica vasele de sange&period; Ingrosarea si rigidizarea peretilor arteriali se numeste ateroscleroza&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Este cauza principala a imbatranirii&comma; a declansarii bolilor cardiovasculare&comma; a deceselor si este generata de o dieta dezechilibrata si un mod de viata profund defectuos&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ce inseamna terapia de purificare a sangelui&quest;<&sol;strong> Eliminarea toxinelor din organism&comma; incepand de la nivel celular si&comma; prin aceasta&comma; readucerea starii de sanatate a fizicului si psihicului&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Cum faceti acest lucru&quest;<&sol;strong> Cel mai mare pericol il reprezinta grasimile&comma; alcoolul in exces si fumatul&comma; care sunt surse de aciditate&period; Renuntati la fumat&comma; la consumul de alcool in exces&comma; la grasimi si prajeli&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Alcalinizati hrana cu legume si fructe in stare cruda&comma; consumati ceaiuri din plante&comma; sucuri naturale&comma; apa pura&period; Faceti cel putin o clisma pe zi&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<h3>Ateroscleroza este generata de carenta vitaminei C&comma; de aceea retetele propuse in continuare au componente bogate in aceasta vitamina&colon;<&sol;h3>&NewLine;<p><strong>1&period; Elixirul tineretii<&sol;strong> – reteta celebrei vindecatoare Djuna&period; Se pun la macerat intr-un bocan cu capac&comma; 500 grame usturoi pisat si sucul de la 24 de lamai&period; Se lasa 24 zile&comma; amestecandu-se periodic&period; Se pastreaza la frigider&period; Se consuma o lingura la o jumatate de pahar cu apa&comma; seara&comma; inainte de culcare&comma; in cure indelungate sau permanente&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>2&period; Macerat de ceapa in vin alb<&sol;strong>&period; Ingrediente&colon; un litru vin alb&comma; cinci cepe rosii &lpar;aproximativ 500 grame&rpar; tocate marunt&comma; 250 grame radacina de patrunjel&comma; doua legaturi frunze de patrunjel&period; Se pune ceapa la macerat in vin&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Separat&comma; se fierb radacina de patrunjel &lpar;curatata si maruntita&rpar; si frunzele de patrunjel &lpar;tocate&rpar;&comma; pana ce lichidul scade la jumatate&period; Se lasa sa se raceasca si se strecoara&period; Se amesteca cu maceratul de ceapa in vin si se adauga 150 ml miere&period; Se astupa bine&comma; se lasa la macerat sapte zile&comma; agitandu-se din cand in cand&period; Se strecoara&period; Se consuma o lingura de trei ori pe zi&comma; cu 30 minute inainte de masa&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>3&period; Tinctura din coji de nuci uscate<&sol;strong>&period; Se amesteca 500 ml tuica sau alcool alimentar cu coaja de la 14 nuci&comma; tocata marunt&comma; intr-o sticla sau borcan cu capac&period; Se lasa la macerat doua luni&period; Se consuma o lingura dimineata&comma; pe stomacul gol&period; Este un remediu de folos daca aveti depuneri de saruri&comma; chisturi si tumori&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>4&period; Leurda&period;<&sol;strong> Consumati leurda sub forma de salata in fiecare zi&comma; timp de cel putin trei saptamani&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>5&period; Urzica<&sol;strong>&comma; in cure de primavara&period; Amestecati 100 ml suc de urzica cu 100 ml suc natural de mere&period; Beti amestecul pe stomacul gol cu 30 minute inainte de micul dejun&comma; timp de 20 de zile&comma; luati o pauza de 20 de zile si reluati pentru inca 20 de zile&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>6&period; Papadia<&sol;strong>&period; Nicio zi fara papadie&comma; fie sub forma de infuzie &lpar;doua&comma; trei cani pe zi&rpar;&comma; fie sub forma de tinctura &lpar;40 picaturi de trei ori pe zi&comma; diluate cu apa&comma; intre mese&rpar;&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version