ValentinaVNB

Usturoiul în vin roşu – curăță sângele, elimină colesterolul rău, întărește sistemul imunitar!

<p>Acest remediu naturist combin&abreve; propriet&abreve;țile benefice ale usturoiului cu cele ale vinului roșu&comma; din care rezult&abreve; o b&abreve;utur&abreve; capabil&abreve; s&abreve; previn&abreve; multe boli&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Amestecul de usturoi și vin roșu cur&abreve;ț&abreve; sângele&comma; elimin&abreve; colesterolul r&abreve;u&comma; înt&abreve;rește sistemul imunitar&comma; îmbun&abreve;t&abreve;țește activitatea sistemului cardiovascular&period;<&sol;p>&NewLine;<p>În plus&comma; acesta elimin&abreve; sarea în exces din organism&comma; crește rezistența la efort&comma; d&abreve; energie și lupt&abreve; împotriva diverselor infecții&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><br &sol;>&NewLine;– 12 c&abreve;ței de usturoi&comma;<br &sol;>&NewLine;– 1&sol;2 litru de vin rosu de calitate&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>1&period; Se cojeste usturoiul și se amestec&abreve; cu o jum&abreve;tate de litru de vin într-un borcan de sticl&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Recomandam folosirea usturoiului romanesc de la tarani si nu pe cel chinezesc din supermarketuri care are un continut de arsenic mai ridicat si proprietati terapeutice scazute&period;<&sol;p>&NewLine;<p>De asemenea puteti taia usturoiul in doua&comma; se va macera mai bine si elixirul va fi mai puternic&comma; insa gustul este mai putin placut&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>2&period; Borcanul &lpar;închis ermetic&rpar; se ține la macerat și se depoziteaz&abreve; timp de dou&abreve; s&abreve;pt&abreve;mâni într-un loc protejat de lumina soarelui&period; În tot acest timp&comma; vasul se agit&abreve; de 2-3 ori zilnic&period;<&sol;p>&NewLine;<p>3&period; În cele din urm&abreve;&comma; se filtreaz&abreve; lichidul și se depoziteaz&abreve; într-un recipient de sticl&abreve; de culoare închis&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de administrare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Acest tratament se poate administra de cel puțin dou&abreve; ori pe an&comma; în cure de câte o lun&abreve;&comma; timp în care se consum&abreve; 2-3 lingurițe pe zi&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Usturoiul este folosit ca un bun antiseptic și fungicid&comma; și este considerat cel mai bun medicament pentru tratarea multor afecțiuni&period; Acesta acționeaz&abreve; ca antihemoragic&comma; antisclerotic&comma; antibacterian&comma; antihelminitic &lpar;contra viermilor intestinali&rpar;&comma; anticancerigen&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Consumul moderat de vin roșu are numeroase beneficii pentru s&abreve;n&abreve;tate datorit&abreve; resveratrolului și flavonoizilor din compoziția sa&period; Resveratrolul are o ac&tcedil;iune antioxidant&abreve; de 20 de ori mai mare decât a vitaminei C &scedil;i de 50 de ori mai puternic&abreve; decât a vitaminei E&period; Din acest motiv el protejeaz&abreve; împotriva unui spectru larg de radicali liberi&period;<&sol;p>&NewLine;<p>În plus&comma; resveratrolul reduce demineraliz&abreve;rile&comma; previne câteva tipuri de cancer&comma; metastaza la oase&comma; este adjuvant în tratamentul cataractei&comma; glaucomului &scedil;i în boala Alzheimer&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version