ValentinaVNB

Compot de sfeclă rosie – Această rețetă se obține prin simpla fermentare

Compotul de sfeclă rosie este o retetă traditională rusească extrem de eficienta si utilă în tratamentul multor boli, întrucat contine multe componente ce activează si revitalizează ficatul, rinichii si intestinele.

Această rețetă se obtine prin simpla fermentare.

Avem nevoie de:

1 borcan de sticla de 3 litri, 700 de grame de sfecla rosie decojita, 2 linguri de faina de secara sau neagra, 200 grame de zahar (zaharul se poate inlocui cu miere, aceeasi cantitate), 100 grame de stafide.

Mod de preparare:

Sfecla spalata si curatata de coaja se taie cubulete nu foarte mari (cum se vede in imagine), si se asaza in borcan.

Adaugati apoi stafidele, cele 2 linguri de faina si zaharul sau mierea.

Umpleti borcanul cu apa fiarta si racita, amestecand foarte bine continutul.

Acoperiti borcanul cu un tifon, astfel incat sa poata sa respire.

Se lasa la temperatura camerei timp de 6-7 zile. In timul acestor zile este necesar sa amestecati continutul de 2-3 ori pe zi, iar daca este necesar, indepartati spuma.

Dupa scurgerea celor sapte zile se agita amestecul bine apoi se strecoara prin tifon si astfel veti obtine compotul de sfecla rosie.

Consuma 3-4 linguri de trei ori pe zi, inainte de mese.

In 20 de zile va veti alege cu un ficat curatat si pregatit sa lupte cu toxinele.

Luati o pauza de trei luni si repetati tratamentul pentru a va mentine sanatosi si liberi de orice depozite toxice.

Compotul se păstrează pe toată perioada la frigider.

 

Distribuie pe:
Exit mobile version