Infecțiile tractului urinar se întâmplă atunci când vezica urinară și tuburile de ieșire ale sale au fost poluate de bacterii. Este posibil să dobândiți această infecție prin act sexual, abținându-vă prea mult timp de la urinare, în timpul sarcinii, menopauzei și atunci când aveți diabet.

Puteți încerca aceste remedii pentru a trata infecțiile tractului urinar într-un mod natural:

1. Bicarbonatul de sodiu – Bicarbonat de sodiu are capacitatea de a ridica echilibrul acido-bazic al urinei acide și, de asemenea, să vă ajute să vă atenuați durerea.

Neutralizarea acidității pe care o are urina vă poate ajuta, de asemenea, în procesul de recuperare mai rapid. Pur și simplu amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu cu un pahar de apă și o consumați cel puțin o dată sau de două ori în mod regulat.

2. Ananasul – Consumând o cană de ananas în mod regulat vă poate ajuta în prevenirea infecției tractului urinar. De asemenea, puteți extrage sucul din jumătate de ananas și beți-l. Este mai bine să folosiți ananasul proaspăt, deoarece varianta conservată ar putea conține și anumiți conservanți.

3. Apa – Consumă multă apă odată ce ai infecția tractului urinar. Încercați să beți în mod regulat cel puțin 8 – 10 pahare de apă. Pur și simplu consumând o mulțime de apă, veți urina mult mai des, ceea ce este cu adevărat necesar pentru vindecarea acestui tip de infecție.

4. Oțet din cidru de mere – Oțetul din cidru de mere este plin de enzime, potasiu și o mulțime de minerale esențiale care pot preveni bacteriile care conduc la dezvoltarea infecției tractului urinar. Acei oameni care suferă de infecția tractului urinar pot utiliza oțetul din cidru de mere ca tratament antibiotic natural pentru această infecție.

5. Ulei de arbore de ceai – Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antibacteriene care pot lupta împotriva bacteriilor care pot duce la infecții ale vezicii urinare, cum ar fi infecția tractului urinar. Adăugați 10 picături de ulei de arbore de ceai în cadă atunci când faceți baie și utilizați această apă pentru a clăti deschiderea uretrei.

6. Suc de afine – Consumând jumătate de pahar de suc de afine zilnic este una dintre cele mai simple metode de a preveni infecția tractului urinar. Acei oameni care suferă de infecția tractului urinar ar trebui să consume această băutură pentru cel puțin 3 până la 4 pahare în mod regulat pentru a menține infecția de la a face alte daune la rinichi.

7. Comprese cu apă caldă – Puneți puțină apă fierbinte într-o sticlă de apă flexibilă. Așezați flaconul de apă pe abdomenul inferior pentru câteva minute. De asemenea, puteți amplasa un tampon fierbinte de-a lungul părții abdominale inferioare pentru a calma durerea.

Distribuie pe: