Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov, unul dintre cei mai mari chirurgi din lume, recomandă femeilor care vor să slăbească un regim de viaţă simplu, fără excese şi cu multă mişcare.

Chirurgul a ajuns până la vârsta de 104 ani şi a dezvăluit că pentru o viaţă sănătoasă e nevoie de activitate fizică şi intelectuală ridicată, renunţarea definitivă la tutun şi alcool, mâncare limitată, minim 7 ore de somn pe zi.

Totodată, acesta are şi o dietă pentru femeile care vor să slăbească. Urmând regimul său, slăbeşti până la 5 kilograme într-o săptămână.

Iată ce presupune această dietă:

Dimineaţă se consumă o ceaşcă de ceai negru sau cafea naturală fără a adaugă zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuş tare şi 8 prune uscate, înmuiate de seară, în apă.

Meniul de prânz constă în 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau peste, o portocală şi 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.

Între mese, ca şi gustare, se recomandă 30 g de caşcaval tare, un măr şi încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru.

Dieta se ţine 10 zile şi are rezultate remarcabile.

Distribuie pe: