Este important să rețineți că înainte să dezvoltați celule canceroase, există o deteriorare a sistemului imunitar, precum și un număr crescut de toxine în celule. Lipsa de suplimente adecvate este, de asemenea o mare problemă care ar putea duce la cancer.

Atunci când apare cancerul, există, de obicei, mai mult de o metodă de combatere a bolii în mod eficient.

Un lucru rămâne cert, trebuie să reduceți aciditatea din organism dacă doriți să preveniți cancerul. Putem face acest lucru prin alcalinizarea corpului cu ajutorul acestui remediu, care conține lămâie și bicarbonat de sodiu.

Studiile au arătat că lămâia poate fi foarte utilă în lupta împotriva cancerului. Dar, în afară de capacitățile sale anti-cancer, lămâia poate de asemenea, fi utilizată în lupta împotriva chisturilor și tumorilor.

Medicina a fost în stare să dovedească, prin teste de laborator că această plantă poate vindeca în mod eficient cancerul. Cercetările au arătat că lămâia distruge celulele canceroase în douăsprezece tipuri diferite de cancer.

Lămâia împiedică răspândirea celulelor canceroase și ar putea fi de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia și medicamentele.

Lămâia de asemenea, luptă cu microbii, bacteriile și bolile ce pot fi contagioase.

Efectele benefice pe care le are lămâia sunt multe, luptă cu paraziții și viermii din organism și ajută, de asemenea, la scăderea tensiunii arteriale.

Lămâia vă poate ajuta, de asemenea, să depășiți depresia, stresul și nervozitatea. Ea conține, de asemenea, vitamina C, vitamina B, riboflavină, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, proteine și carbohidrați.

Ingrediente necesare: 240 ml de apă; 1 linguriță de bicarbonat de sodiu; suc de lămâie dintr-o lămâie

Instrucțiuni și dozare: Pur și simplu amestecați toate ingredientele împreună și luați mixtura de trei ori pe zi, atunci când vă este foame, înainte de mese.

De asemenea, luați sucul de lămâie cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. Această rețetă nu are efecte secundare teribile, spre deosebire de chimioterapia.

Pentru a vă asigura că lămâile pe care le folosiți nu sunt tratate cu îngrășăminte și alte substanțe chimice, puteți planta un lămâi într-un ghiveci și să-l creșteți organic.

Lămâiul organic crescut de voi are proprietăți mult mai eficiente, decât acei care au fost tratați cu diferite tipuri de substanțe chimice.

Distribuie pe: