Pentru a-i pregati, vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

Ingrediente: 4 cartofi fierti, 200 grame ciuperci, 2 cepe, 2 linguri maioneza, 100 grame cascaval

Mod de preparare:

1. Fierbeti cartofii intregi. Curatati-i de coaja si taiati-i in jumatati. Cu o lingura, scoateti miezul, facand spatiu pentru umplutura, scrie bucatarianoastra.online.

2. Prajiti ciupercile si ceapa in putin ulei pana sunt gata. Amestecati-le cu maioneza, sare si condimente dupa gust.

3. Puneti umplutura in cartofii pregatiti, iar deasupra presarati cu cascaval ras. Asezati cartofii intr-o forma unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt.

4. Coaceti gustarea in cuptorul preincalzit la temperatura 170 grade Celsius, 15 minute, pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Distribuie pe: