Bicarbonat de sodiu, miere și lămaie combinație despre care cercetătorii au descoperit că are o multitudine de beneficii pentru sănătate și pentru piele. Mierea este deja folosită pe scară largă în îngrijirea sănătății și în frumusețe.

Puțini oameni știu că bicarbonatul de sodiu are și o altă utilizare în afară de creșterea prăjiturilor, vezi aici.

Această combinație previne şi tratează o serie largă de afecţiuni, începând de la constipaţie, osteoporoză, până la diabet sau cancer.

Ingrediente: o linguriţă bicarbonat de sodiu; sucul proaspăt stors de la 2 lămâi; 100 grame miere; o căpăţână de usturoi;

Mod de preparare:

Usturoiul curăţat şi tăiat, apoi, în bucăţi foarte mici (toată căpăţâna) se amestecă cu sucul de lămâie, mierea şi bicarbonatul.

Ingredientele se omogenizează bine, iar amestecul obţinut se pune într-un borcan de sticlă, care poate fi închis ermetic.

Se lasă să se ‘’odihnească’’ vreme de 10 zile, după care se poate administra. Odată deschis, borcanul cu amestecul preparat se va păstra la frigider.

Administrare:

Pentru prevenirea cancerului, se administrează o linguriţă din acest amestec, pe stomacul gol, în fiecare zi, 4 luni pe an – în prima lună a fiecărui anotimp.

Pentru tratamentul cancerului, se administrează 3 linguriţe de amestec, timp de 6 luni pe an, cu pauză de o lună între.

Prevenirea diabetului – se ia o linguriţă, pe stomacul gol, 4 luni pe an, în prima lună a fiecărui anotimp

Combaterea paraziților intestinali – se ia o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 10 zile

Menţinerea greutăţii optime – se ia câte o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, 7 zile pe lună, însă maximum 6 luni pe an

Pentru o stare de sănătate optimă – se iau câte 3 lingurițe, ȋn fiecare zi, timp de o lună.

Distribuie pe: