Am observat că persoanele care sunt născute în aceeași lună au trăsături de caracter comune. Am încercat să aflăm mai multe și să vedem ce au în comun diferite femei pe care le unește doar luna în care s-au născut. Iată concluziile!

Ianuarie

Fetele născute în luna ianuarie sunt foarte ambițioase, dar în același timp ambițioase și conservative. Pot fi foarte critice, dar totodată le place să vorbească despre sentimentele sale. Ele acceptă în cercul său doar persoanele cu același nivel intelectual și cu aceleași păreri.

Februarie

Cele născute în februarie sunt de fire romantice, în discuție cu ele aveți nevoie de multă răbdare. Nu fiecare le va înțelege din cauza dispoziției schimbătoare. Ele gândesc abstract. De asemenea, dacă le-ați trădat, atunci nu le veți mai vedea.

Martie

Pisicile din martie. Carismă și farmec. Au o fire devotată și care se îndrăgostesc cu greu. Ele pot fi fermecătoare și drăguțe până nu le-ați supărat cu ceva. Totuși să trăiești lângă o persoană născută în martie este o adevărată plăcere.

Aprilie

În aprilie, de regulă, se nasc femeile care sunt capabile să mențină relații cu practic orice persoană și au calități de diplomat. Este adevărat că majoritatea dintre acestea sunt destul de geloase, iar dacă le-ați afectat încrederea, mai bine plecați de bună voie. Femeile născute în aprilie pot să vă facă cel mai fericit om de pe Pământ. Ele îi acceptă pe cei care le dobândesc toată încrederea.

Mai

Mai este luna femeilor care au caracter stabil și se țin de principii. Sunt foarte atrăgătoare, dar nu de puține ori se asociază cu un caracter greoi. Ele pot fi periculoase pentru orice bărbat care a avut nefericirea să se îndrăgostească de ele. Dacă v-ați întâlnit cu vreo femeie născută în mai, nu o veți uita niciodată. Nu vă străduiți în zadar.

Iunie

Curioasă, sociabilă și creativă – trei caracteristici principale ale femeii din iunie. Există însă o problemă, ele mai întâi acționează, apoi se gândesc. Ele mai degrabă spun adevărul în față, decât pe la spate. Apropo, ar trebui să fiți atenți cu ele, bărbații pot fi o mică jucărie în mâinile lor.

Iulie

Fetele care au avut norocul să se nască în mijlocul verii sunt fericite, frumoase, misterioase și foarte deștepte. Nu le plac conflictele și sunt sincere cu fiecare. Dacă, însă, le veți amăgi cel puțin o dată, le veți pierde pentru totdeauna. Țineți minte acest lucru.

August

Cele care s-au născut în august îmbină în mod deosebit egoismul cu o mare bunătate. Nu merită să vă certați cu ele, mai devreme sau mai târziu aceste femei vor câștiga. Femeile din august au un simț deosebit al umorului, însă nu suportă să fie luate în râs sau să se facă glume pe seama lor. Dacă v-ați permis un astfel de comportament, nu veți ști niciodată de unde va veni răspunsul. Mereu le place să fie în centrul atenției, iar dacă bărbații nu le acordă atenție ele nu suferă din această cauză. În prezența lor bărbații practic își pierd mințile.

Septembrie

Această lună este a femeilor disciplinate, bune și minunate. Ele niciodată nu iartă trădătorii. Dacă le veți răni, ele vor încerca să se răzbune. Ele apreciază relațiile pe termen lung și niciodată pe cele de o noapte. În același timp au cerințe foarte mari față de parteneri. După cum se spune, supraviețuiesc doar cei ce merită.

Octombrie

Femeile din octombrie au un caracter puternic, o înțelepciune bogată și sunt închise pentru public. Sufletul său nu și-l dau oricui și nu întotdeauna, deoarece se tem că vor fi dezamăgite. Alte femei sunt invidioase pe cele născute în octombrie.

Noiembrie

Aceste femei sunt cu un pas înainte față de alții și depistează foarte ușor minciuna. Nu vă jucați cu ele, vă jucați cu focul. Tot ce trebuie să știți despre aceste femeie este că nu trebuie să le întrebați părerea dacă nu sunteți gata să aflați adevărul.

Decembrie

În decembrie se nasc femei nerăbdătoare, dar norocoase. Se zice că ele vor găsi întotdeauna posibilități să iasă uscate din apă. Ele pot ridica starea de spirit și sunt o fire deschisă. Ele sunt dispuse să accepte orice rănire, dar se pare că Dumnezeu le iubește, de aceea primesc tot ce doresc.

Distribuie pe: