Astăzi vă prezentăm o rețetă ușoară de cartofi umpluți care poate fi facută într-un timp scurt și e delicioasă
Ingrediente: 15 cartofi mici, 250 g de carne tocata, 1 ceapa, 50 g de smantana, 50 g unt, sare, piper ardei.
Mod de preparare: Curatati cartofii si scobiti-i in centru, aveti grija sa nu deteriorati peretele cartofului.
Fierbeti cartofii in apa cu sare timp de 8-10 minute. Curatati ceapa si amestecati-o cu carnea.
Se condimenteaza umplutura si se amesteca iar. Umpleti cartofii cu umplutura de carne tocata si puneti-i intr-o tava de copt mai adanca.
Se amesteca smantana cu sare, unt topit si putina apa, apoi se toarna peste cartofii umpluti.
Coaceti timp de aproximativ 30 de minute intr-un cuptor preincalzit la 180 de grade. Se servesc fierbinti, pofta buna!