Dacă aveți o răceală sau o tuse neplăcută, puteți încerca o metodă pur naturală pe lângă comprimatele de la farmacie. Faceți ceai din ceapă și mere. Aceasta este una dintre cele mai vechi și mai eficiente rețete de casă. În câteva zile te vei simți mult mai bine.

Ingrediente necesare: 2 litri de apă; 1 măr; 1 ceapa rosie și lamaie

Mod de preparare: Se toarnă apă într-o cratiță medie și se pune un măr bine spălat și tăiat în jumătate de măr, lămâie decojită și jumătate de cap de ceapă decojită. Se fierbe lichidul până când mărul începe să crape. Ceaiul ar trebui să aibă o frumoasă culoare galbenă. Dacă se evaporă mai multă apă, adăugați.

Utilizare: Se toarnă ceaiul preparat și ceaiul de mere într-un termos și se bea cald. De asemenea, puteți bea unul și jumătate până la doi litri pe zi din el în pace. În plus, este destul de plăcut la gust. În general, se încălzește, ajută la tuse și asigură energia necesară. De asemenea, funcționează împotriva refluxului.

De ce există efecte de vindecare atât de puternice? Ceapa este cel mai mare ucigaș de viruși și bacterii. La fel ca usturoiul, este considerat un antibiotic natural puternic. De asemenea, conține o cantitate mare de vitamina C, care este necesară pentru o bună imunitate.

Datorită antioxidanților, ajută și corpul să se curățe de substanțe nocive. Mai degrabă, se știe că merele furnizează fibre corpului. Cu toate acestea, sunt utile și pentru că ajută la combaterea infecțiilor și oferă energie. Nu în ultimul rând, lămâia și sucul de lămâie întăresc sistemul imunitar, furnizează vitamina C, potasiu și acționează ca un antioxidant.

Consumați lămâie preventiv. Sucul de lămâie în ceaiul de ghimbir cu miere este, de asemenea, excelent. Acest ceai puternic de imunitate funcționează ca un miracol natural.

Distribuie pe: