Detoxifierea este recomandata in special primavara si toamna, insa poate fi realizata, pe durate de 3-4 zile, o data la 2-3 luni.

Ceaiul verde este infuzia minune, cu o lista nesfarsita de beneficii. Unul dintre ele este si detoxifierea, datorata continutului foarte mare de antioxidanti. Este si un tonic excelent, util atunci cand dieta de detoxifiere pe care o urmati va face sa va simtiti lipsite de energie.

Ceaiul de ghimbir are o aroma puternica, insa este unul dintre cele mai bune remedii pentru un organism bombardat cu toxine, din alimentatie sau stilul de viata. Este bogat in antioxidanti, are efecte benefice asupra tractului digestiv, distruge bacteriile si virusurile si sustine sistemul imunitar. Poate fi combinat cu cateva picaturi de lamaie sau cu ceai de papadie, ambele sporindu-i efectele curative.

Ceaiul de aghinare este recomandat persoanelor care au o sensibilitate hepatica si in cazul carora detoxifierea trebuie sa se concentreze in special pe ficat. Anginarea sustine refacerea ficatului, il ajuta sa elimine toxinele si sustine activitatea vezicii biliare.

Ceaiul de musetel cu menta este util nu atat pentru detoxifiere, ci cat pentru simptomele neplacute ci care va puteti confrunta pe parcursul ei. Musetelul si menta calmeaza arsurile si disconfortul gastric, reduc senzatia de foame si de greata.

Distribuie pe: