Lămâile conţin limonoide, iar acestea sunt compuşi naturali ai fructelor citrice. Limonoizii sunt capabili să inhibe creşterea atât a ER +, cât şi a ER-celulelor cancerului de san.

Această descoperire dovedeşte cu siguranţă cât de sigure sunt citricele. Acestea sunt benefice pentru sănătate şi pentru prevenirea cancerului de san. Mai mult, aceastea dovedesc importanta consumării de fructe pentru reducerea riscului de cancer mamar.

Nu trebuie să utilizaţi doar interiorul unei lămâi, ci întregul fruct împreună cu coaja. Cu siguranţă are beneficii uimitoare şi un miros atât de plăcut, mai ales. Este foarte important (ATENŢIE!) să folosiţi doar lămâi organice. Spălaţi-le bine şi puneţi-le în congelator. Când sunt complet îngheţate, le puteţi scoate din congelator. Apoi, începeţi să râdeti lămâia, împreună cu coaja.

Lămâia rasă poate fi folosită în salate, supe, la sosuri de paşte, la cerealele de dimineaţă sau chiar şi la îngheţată. Puteţi să le utilizaţi în aproape orice şi mâncarea dvs. va fi mult mai gustoasă.

Cum poate o lămâie îngheţată să fie atât de benefică pentru sănătate?

Lămâile pot trata cancerul:

Terapia cu lămâie a fost dovedită că este de zece mii de ori mai bună şi mai puternică decât chimioterapia pentru tratarea cancerului. Şi ceea ce este mult mai bine, este faptul că nu provoacă toate efectele secundare ale chimioterapiei care epuizează organismul.

Medicamentul utilizat în mod obişnuit în chimioterapie este Adriamicina, iar efectele lămâii sunt mult mai puternice în inhibarea creşterii celulelor canceroase.

Studiile au arătat că lămâia este capabilă să distrugă celulele maligne ale 12 tipuri de cancer. Acestea includ pancreasul, plămânul, prostată, colon şi cancerul de san.

Ce este un fapt chiar mai bun este faptul că, deşi lămâia distruge celulele canceroase, nu afectează celulele sănătoase si va veţi bucura de gustul şi mirosul sau, în timp ce chimioterapia are efecte secundare oribile asupra întregului corp.

În plus, coaja de lămâie este bogată în vitamine. Aceasta conţine de fapt mai multe vitamine decât sucul. Partea tristă este că nu foarte mulţi oameni sunt conştienţi de acest lucru, aşa că o risipesc.

Distribuie pe: