Nativii din zodia Fecioara sunt mai organizati decat oricare alt semn zodiacal, adora sa munceasca si simt ca s-au nascut pentru a fi utili. Le place ordinea si sunt foarte atenti la detalii. De asemenea dispun si de o inteligenta iesita din comun!

Iata cum este sa traiesti alaturi de un nativ din zodia Fecioara

Fecioarele se ingrijoreaza foarte mult, chiar si atunci cand sunt constiente ca nu este cazul sa isi faca atatea griji. Nativii din zodia Fecioara nu sunt deloc usor de inteles, iar acest lucru ii si ajuta, dar ii si intristeaza.

Nativii din zodia Fecioara sunt extrem de loiali! Cand vor gasi iubirea adevarata vor face tot ce le sta in putinta pentru a o pastra pana la finalul vietii. Se simt mai bine atunci cand ofera decat atunci cand primesc. Fericirea altora ii face si pe ei fericiti.

Daca stai alaturi de un nativ din zodia Fecioara vei observa ca te critica foarte des. Nu fac acest lucru din rautate, ci din prea multa iubire. Nimeni nu poate pastra un secret mai bine decat un nativ din zodia Fecioara. Nu incerca sa te contrazici cu o Fecioara! Are dreptate in 99% din cazuri si va reusi mereu sa aiba ultimul cuvant.

Cel mai mare defect al unui nativ din zodia Fecioara este ca nu comunica cu ceilalti atunci cand le este greu. Decat sa sufoce pe cineva cu problemele lor, aleg sa se prefaca si spun ca totul este in regula. Fecioarele raman tacute de multe ori deoarece stiu ca vorbele lor taie precum un cutit.

Iata 10 adevaruri despre zodia Fecioara

1. Uneori, Fecioarele nici nu se obosesc sa ofere explicatii suplimentare pentru ca stiu ca au oricum dreptate si nu simt nevoia sa o dovedeasca.

2. Fecioarele raman tacute de multe ori pentru ca stiu ca vorbele lor taie precum un cutit.

3. Daca o Fecioara este nevoita sa repete o informatie mai mult de 2 ori, devine iritata.

4. Vor rascoli totul pentru a descoperi ceea ce si-au propus sa afle.

5. Decat sa sufoce pe cineva cu problemele lor, aleg sa se prefaca ca totul merge bine.

6. Un nativ Fecioara nu suporta persoanele iresponsabile.

7. Atunci cand o Fecioara te iubeste, o face cu adevarat. Iti va da tot ce are.

8. Nu sta in natura lor sa incerce sa manipuleze pe cineva. Poate ca iti vor da o lectie sau doua, dar sa profite de cineva nu este stilul lor.

9. O Fecioara pune totul la suflet, asa ca ai grija ce ii spui.

10. In ciuda realismului de care dau dovada, viseaza la o poveste de dragoste ca in povesti.

Distribuie pe: