Mancam si bem o multime de lucruri diferite in timpul zilei, micul dejun, pranzul, cina si apoi ceva gustari intre mese … si, de regula, nu toate sunt deosebit de sanatoase, motiv pentru care nu este o idee rea sa va curatati colonul din cand in cand.

Senzatia de umflat sau balonat 

La sfarsitul zilei, intestinele sunt pline de paine, carne, orez, paste si alte alimente greu de digerat pentru intestine. Acest lucru poate face stomacul sa se simta destul de umflat si adormiti cu senzatia de a avea o piatra in stomac.

Cu toate acestea, se pot preveni aceste afectiuni prin consumul unei bauturi preparate in casa care contine ingrediente foarte puternice si se recomanda sa fie consumata inainte de culcare!

Ingrediente:

1 mar verde, cateva capsuni, 240 ml apa, 240 ml lapte de cocos, 1 lingurita de seminte de in, 1 lingurita de fibra de psyllium, 2 lingurite de seminte de chia, sucul de la 1 lamaie.

Pregatire:

Curatati marul, taiati-l in bucati si puneti-l intr-un blender impreuna cu capsunile. Adaugati apa, lapte de cocos, seminte de in, fibre de psyllium, seminte de chia si sucul de la lamaie si amestecati bine pana obtineti un amestec cremos.

Turnati acest smoothie intr-un pahar si beti-l cel mai bine inainte de culcare pentru cele mai bune rezultate.

Senzatiile de balonare, umflare, stomac greu vor disparea destul de repede dupa ce vei consuma acest smoothie.

Distribuie pe: