O reteta delicioasa, bilutele din biscuiti cu cacao si nuca de cocos sunt desertul ideal in zilele de post.
Ingrediente:
800 g biscuiti, 150 g pudra de cacao, 50 g fulgi de cocos, 50 g margarina pentru prajituri sau unt de cacao alimentar, ½ sticluta esenta de rom, optional, 200 g zahar, 4 pahare apa, 2 pliculete zahar vanilat.
Mod de preparare:
Macini biscuitii sau ii dai la blender. Ii amesteci intr-un vas impreuna cu pudra de cacao si zaharul vanilat.
Pui apa la fiert si topesti zaharul in ea, pana la omogenizare.
Adaugi esenta de rom, optional. Incorporezi margarina sau untul de cacao.
Torni lichidul caldut peste biscuiti si amesteci bine.
Lasi deoparte 1 ora.
Formezi bilute de marimea dorita pe care le dai prin nuca de cocos.
Dai la rece 30 de minute inainte de servire.