Ingrediente: dovlecei – 1 buc, file de pui – 500 g, ceapa – 1 buc, usturoi – 2 cuisoare, branza – 200 g, maioneza, sare piper.
Mod de preparare
1. Luati un dovlecel si taiati-l in inele.
Curatati fiecare inel si indepartati pulpa.
2. Tocam marunt ceapa.
3. Taiati rosiile felii.
4. Taiati puiul in cuburi mici.
5. Combinati carnea si ceapa.
Frecati usturoiul pe o razatoare fina sau treceti-l printr-o presa.
Sare si piper dupa gust si se amesteca bine.
6. Dati branza pe o razatoare fina.
7. Puneti inelele de dovlecel pe o tava tapetata cu hartie de copt si umpleti-le cu carne.
Puneti rosii deasupra si ungeti cu maioneza.
Se presara cu branza si se pune intr-un cuptor preincalzit la 180 de grade C timp de 40-45 de minute.
8. Dovlecei umpluti la cuptor gata, pofta buna.