Ingrediente: dovlecei – 1 buc, file de pui – 500 g, ceapa – 1 buc, usturoi – 2 cuisoare, branza – 200 g, maioneza, sare piper.

Mod de preparare

1. Luati un dovlecel si taiati-l in inele.

Curatati fiecare inel si indepartati pulpa.

2. Tocam marunt ceapa.

3. Taiati rosiile felii.

4. Taiati puiul in cuburi mici.

5. Combinati carnea si ceapa.

Frecati usturoiul pe o razatoare fina sau treceti-l printr-o presa.

Sare si piper dupa gust si se amesteca bine.

6. Dati branza pe o razatoare fina.

7. Puneti inelele de dovlecel pe o tava tapetata cu hartie de copt si umpleti-le cu carne.

Puneti rosii deasupra si ungeti cu maioneza.

Se presara cu branza si se pune intr-un cuptor preincalzit la 180 de grade C timp de 40-45 de minute.

8. Dovlecei umpluti la cuptor gata, pofta buna.

Distribuie pe: