Stimuleaza imunitatea

Racelile si bolile infectioase se trateaza eficient cu drojdie de bere. Timp de trei saptamani, bolnavii trebuie sa ia zilnic cate 3 lingurite de drojdie proaspata.

Tonica pentru sistemul nervos

Terapia cu drojdie de bere are efect revigorant asupra sistemului nervos, combatand depresiile si tulburarile psihice.

Si în alte afectiuni grave, precum Parkinson si Alzheimer, se recomanda o cura de doua saptamani: cate 4 lingurite pe zi. In amestec cu mierea de albine, creste puterea de concentrare.

Regleaza colesterolul si tensiunea

Consumul de drojdie de bere scade nivelul colesterolului „rau“ si combate hipertensiunea, doi dintre factorii majori implicati în aparitia bolilor de inima.

Bolnavii cardiaci trebuie sa consume periodic suplimente alimentare pe baza de drojdie de bere.

Doza zilnica pentru un adult este de 3 lingurite de drojdie de bere, care se administreaza pe stomacul gol, dimineata, la pranz si seara.

Combate obezitatea

Obezitatea se trateaza si ea cu ajutorul acestui remediu natural.

Persoanele care vor sa slabeasca pot urma o cura cu drojdie de bere: cate trei lingurite pe zi, luate pe stomacul gol, timp de 20 de zile pe luna.

Ajuta în tratamentele anticancer

Diverse studii au dovedit ca drojdia de bere este benefica în tratamentul tumorilor maligne.

La bolnavii care au urmat un tratament cu citostatice si au primit simultan si drojdie de bere (6 lingurite pe zi), iradierea nu a avut efecte secundare atat de puternice ca la bolnavii care nu au luat drojdie în timpul tratamentului clasic.

Trateaza psoriazisul

Cura cu drojdie de bere este eficienta si în tratarea psoriazisului. In acest sens, se face o cura de 30 de zile (3 lingurite pe zi).

Efectele benefice se constata imediat la nivelul pielii, daca marim doza la 4 lingurite pe zi.

Distribuie pe: