Strămoșii noștri știau deja că frunza de dafin îmbunătățește digestia. În legătură cu prepararea leguminoaselor, slovacii au adăugat-o mult timp la supa de fasole, știind că va ameliora balonarea, tipică după consumul de leguminoase și în același timp, provoacă stări calmante. De asemenea, îmbunătățește memoria și concentrarea mentală.

Un miracol pentru pierderea în greutate și curățarea corpului

Decoct (ceai) din frunze de dafin va ajuta la pierderea kilogramelor în plus. Ingredientele din băutură ajută la organizarea activității sistemului digestiv și curăță organismul. Pur și simplu, este în esență un arzător de grăsime și o băutură pentru a reîmprospăta și revitaliza corpul, pe care l-au cunoscut în antichitate. În plus, are un efect benefic asupra sistemului digestiv, ajută la articulație, ficat și rinichi și poate elimina rapid apa acumulată din organism.

Aveți nevoie doar de 3 ingrediente și apă:

–ceai verde de calitate, dar să nu fie la plic. De asemenea poate fi înlocuit cu cu urzică uscată sau păpădie.
–3 frunze de dafin (chiar dacă în alte rețete scrie că trebuie să folosiți o cantitate mai mare, nu e bine să exagerați, deoarece decoctul vă poate face mai mult rău decât bine).
–1 sau 2 bucăți de scorțișoară.
–apă (apa trebuie să fie fără clor, direct dintr-o sursă naturală cu conservarea componentelor minerale/niciodată distilată)

Mod de preparare:

Puneți la fiert 200 ml de apă. Într-o cană puneți 1 lingură de ceai verde, 3 frunze de dafin, 1-2 buc de scorțișoară. După ce apa a dat în clocot turnați peste aceste ingrediente. Acoperiți decoctul și lăsați-l să stea 15 minute. Apoi strecurați și puteți bea.

Utilizare

Pentru ca ceaiul să aibă un efect cu adevărat de slăbire, beți câte 3 cești pe zi. Puteți pregăti băutura în cantități mai mari simultan și beți-o treptat.

Prima ceașcă se bea dimineața pe stomacul gol, a doua între micul dejun și prânz și a treia seara după ultima masă.

Ceaiul trebuie băut simplu fără alte adaosuri și niciodată după ora 20.

Principalele beneficii:

Ceai verde nu are calorii și este un arzător puternic de calorii. Printre altele, consumul regulat împiedică apetitul, promovează arderea grăsimilor în zona abdominală și provoacă o creștere a consumului de energie.

Scorțișoară promovează digestia, îmbunătățește funcția insulinei și impiedică creșterea stocării grăsimilor în organism. Printre alte efecte, este, de asemenea, un afrodisiac eficient și îmbunătățește starea pielii.

Frunza de dafin acest condiment ajută semnificativ la detoxifierea organismului și promovează digestia.

Distribuie pe: