Eşti în căutarea unor remedii naturale pentru întărirea imunităţii?
Încearcă acest sirop de cătină cu ghimbir, miere şi lămâie!

Siropul imunizant de cătină este alcătuit din patru ingrediente bogate în vitamine, minerale şi antioxidanţi care te ajută să ţii la distanţă virusurile specifice sezonului rece.

Este recomandat să consumați cătină proaspătă sau conservată în miere în sezonul rece pentru a intări imunitatea. De asemenea, ceaiul de cătină intreține sănătatea și bunăstarea corpului.

Cum să faci sirop de cătină cu miere, ghimbir şi lămâie

Ingrediente:

200ml sirop de cătină obţinut prin 500-600 grame de fructe
200g miere de albine
sucul obţinut prin stoarcerea a 2 lămâi
o bucată de ghimbir de 3-4cm dată pe răzătoare.

Modul de preparare

Zdrobeşte boabele de cătină cu ajutorul unei furculiţe şi strecoară cu ajutorul unui tifon sau al unei site, sau pur şi simplu mixează-le în blender până obţii un sirop gros.

Adaugă apoi mierea de albine, ghimbirul dat pe răzătoare şi sucul de lămâie şi amestecă bine.

Depozitează siropul într-un recipient cu capac şi păstrează la temperatura camerei sau la frigider.

Administrare

Se ia câte o lingură de sirop de cătină cu o gură de apă, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, timp de 1-2 săptămâni, la schimbarea fiecărui anotimp, cu precădere la începutul toamnei.

Distribuie pe: