Foarte des oamenii își pun în pericol sănătatea cu o calitate slabă și uneori cu alimente dăunătoare și uită de faptul că sănătatea și tinerețea lor nu se vor întoarce. Toate substanțele nocive formează treptat depozite toxice în organism. Aceste depozite de toxine perturbă ritmul normal al corpului, distrugând metabolismul și oamenii încep treptat să se simtă foarte rău.

Dar, din fericire, există modalități de curățare și regenerare a corpului. Astăzi vom descrie curățarea corpului cu orez.

Detoxifiere și scădere în greutate cu dieta cu orez crud

„Corpurile noastre înghit pas cu pas toxinele și substanțele chimice”. – formulează dr. Virginia Faur .

„Care este solutia? Este doar să fim atenți la detoxifierea regulată a corpului nostru. Există o mulțime de modalități de a face acest lucru; Am prezentat deja mai detaliat în cărțile mele. Una dintre ele, poate cea mai simplă și mai eficientă, este cura de orez, care ar trebui să dureze 10 zile. ” Adaugă nutriționistul.

Veți avea nevoie de 10 linguri de orez brun de calitate, 1 linguriță de scorțișoară și 1 litru de apă fiartă pentru a face panaceul.

Mai întâi, fierbeți apa și apoi turnați-o într-un borcan de sticlă. Adăugați 10 linguri de orez și apoi scorțișoară. Închideți sticla și așteptați să se răcească apa. Apoi puneți sticla în frigider și lăsați-o să stea până a doua zi dimineață.

Timp de 10 zile, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, mâncați 1 lingură de orez din borcan, după care mesele sunt interzise timp de două ore. După aceea, puteți mânca orice merge bine. Se recomandă repetarea cursului la fiecare 3 luni, mai des deloc.

Secretul constă în boabele de orez, care au o structură cristalină. Când sunt înmuiate în apă, amidonul se dizolvă. Astfel, orezul este digerat în intestin și spumează toxinele ca aspirator.

Efectul său detoxifiant se datorează unei proteine ​​numite albumină, care se găsește în orez și ajută organismul să scape de excesul de toxine și lichide. În timp ce cercetătorii au studiat efectele dietei cu orez, au descoperit că vindecarea reduce riscul bolilor cardiovasculare și susține, de asemenea, pierderea în greutate .

Beneficiile curei de orez

Unul dintre cele mai importante efecte ale sale este de a curăța tractul intestinal, sângele și alte părți ale corpului de toxine, metale grele și deșeuri din procesele metabolice. Dieta cu orez restabilește metabolismul și normalizează greutatea corporală.

Expulzează toți viermii intestinali, ceea ce împiedică absorbția corectă a alimentelor, încetinește funcționarea normală a corpului, perturbă metabolismul și, în timp, duce la dezvoltarea bolilor cronice.

„Detoxifierea și deparazitarea corpului este cât se poate de importantă atunci când vine vorba de păstrarea tinereții și a frumuseții. Nu spun că murdăria internă este mult mai îngrozitoare decât murdăria din exterior. Dar cel căruia îi pasă doar de aspectul său rămâne din ce în ce mai nămolit în interior. – spune dr. Faur, care spune că acest „noroi interior” acumulat este cauza multor probleme de sănătate.

Distribuie pe: