Știm deja că lămâile sunt un aliment excelent. Nu numai că funcționează ca o aromă excelentă în mese și feluri de mâncare, dar au și un mare beneficiu pentru sănătatea noastră. Flanoizii din suc conțin antioxidanți, motiv pentru care lămâile sunt excelente în tratamentul multor boli.

Dacă suci lămâile, vei obține beneficiile pe care le are lămâia, dar nu vei beneficia la maximum de ea. Prin urmare, se recomandă congelarea acestora. Acest articol este doar despre această metodă care este excelentă pentru corpul dumneavoastră.

Coaja de lămâie conține multe lucruri grozave. Compușii care se găsesc în cortex sunt concepuți pentru a întări sistemul imunitar, a normaliza colesterolul și a ajuta la prevenirea cancerului. Coaja de citrice oferă un efect puternic și se spune că previne infecțiile bacteriene. Acest lucru este de o mare importanță în eliminarea paraziților interni și a viermilor. După cum știți bine, lămâile sunt folosite pentru detoxifierea organismului și nu contează dacă le folosiți în limonadă, ceai sau alimente.

Beneficii: Prevenirea cancerului; Reducerea riscului de accident vascular cerebral; Tratamentul inflamației; Imunitatea sistemului imunitar; Prevenirea simptomelor astmului; Curăță ficatul; Chiar și vindecă stresul și depresia

Lămâile sunt cunoscute pentru conținutul lor ridicat de vitamina C, care este în mare parte conținută în suc. Cu toate acestea, noi cercetări au arătat că scoarța oferă, de asemenea, substanțe nutritive excelente. Un alt avantaj al lămâilor este că este un aliment natural și nu trebuie să „injectați” medicamente chimice. Întărește celulele sănătoase ale corpului și le distruge pe cele cancerigene.

Pregătire:
Luați lămâi, spălați-le și dezinfectați-le bine cu oțet de mere sau sifon. Apoi clătiți și uscați cu o cârpă. Puneți în congelator și lăsați-l în el peste noapte. Odată ce lămâile sunt bine congelate, radeți toată lămâia, inclusiv coaja și semințele.

Acum ia o matriță de gheață din plastic și pune lămâia în fântâni. În acest fel, veți avea întotdeauna o lămâie la îndemână și nu vor scăpa din ea nutrienți benefici.

Adăugați la salate, supe, paste, înghețată de casă sau la suc, suc, ceai.

Distribuie pe: