Miere cu lămâie – Combinatia dintre aceste doua ingrediente ajuta la diminuarea colesterolului si elibereaza grasimea acumulata in corp, curata plamanii și este excelent și pentru ficat.

Mierea și lămâia oferă beneficii antiinflamatoare, antioxidante, antibacteriene, stimulative, suprimând pofta de mâncare, imunomodulatoare, stimulează respirația și stimulează metabolismul.

Ingrediente: 0,5 kg. lămâi, 250 de grame de miere

Preparare: Se toaca mărunt lamaile ( de preferat cu tot cu coaja, dacă aveți lamai organice) si se amesteca cu miere. Se amesteca bine, se pune în borcane sterile și se consuma dimineața cate o lingură sau o lingurita din acest amestec.

Consumând un amestec de miere și lămâie, ne întărim imunitatea, astfel încât virusurile și bacteriile vor sta departe de noi.

Amestecul de lămâie-miere întărește inima și ajută la prevenirea cancerului.

Vindecarea ranilor si intepaturilor de insecte.

Oricat ne-am stradui, nu ne putem proteja pielea pe cat ne-am dori intotdeauna. Atunci cand ne confruntam cu arsuri sau lovituri minore, mierea se dovedeste a fi un unguent excelent, care ajuta la regenerarea celulelor pielii.

Ea actioneaza prin intermediul zaharurilor care omoara microorganismele. Lamaia, la randul ei, tine la distanta bacteriile.

Tratează tusea – Una dintre cele mai bune modalități de a utiliza miere cu lămâie este atunci când suferiți de o durere în gât, tuse sau alte afecțiuni respiratorii.

Poate calma tractul respirator și poate preveni iritarea, ceea ce poate reduce nevoia de tuse.

Bogată în substanțe nutritive, antoxidanți, vitamine și minerale necesare organismului, mierea de albine în combinație cu lămâia, sursă importană de vitamina C, tratează și amelioarează bolile de ficat, rinichi și bila și oferă un surplus de energie.

Aplicata și pe fata, aceasta combinație face minuni, curata, împrospătează tenul și te scapă și de acnee.

Distribuie pe: