O singură linguriță din acest amestec reduce colesterolul, vă face o imunitate de fier și vă ajută să slăbiți. Aveți nevoie de doar 3 ingrediente, este ușor de preparat, iar gustul său va fi adorat și de copii.

Pentru a-l prepara, ai nevoie doar de 3 ingrediente:

100 grame de nuci, 200 grame de miere, 100 grame de semințe de cânepă decorticate.

Cum se prepară?

Adaugă într-un borcan mierea, apoi peste aceasta presară semințele de cânepă și nucile. Amestecă până la omogenizare și remediul este gata! Consumă 2 lingurițe din acest amestec dimineața, pe stomacul gol, timp de 30 de zile la rând.

Beneficii vizibile după numai 30 de zile

Eliminarea tulburărilor digestive

Acest amestec furnizează cantități mari de fibre solubile care țin tractul digestiv sănătos și curat. Acest lucru ajută la eliminarea tulburărilor digestive, cum ar fi constipația și balonarea;

Sănătate de fier a inimii și a tensiunii arteriale

Datorită conținutului său, amestecul are capacitatea de a reduce nivelul colesterolului din sânge; acest lucru ține inima sănătoasă și, de asemenea, oprește acumularea grăsimii în artere, care poate conduce în cele din urmă la atac de cord și accident vascular cerebral;

O minte sănătoasă

Consumul regulat previne boli precum Parkinson și Alzheimer și poate îmbunătăți memoria. De asemenea, amestecul poate preveni simptomele de anxietate și depresie și poate îmbunătăți starea de spirit;

Pierdere în greutate

Cu toate că amestecul este ca o bombă calorică, află că vei slăbi…Cum este posibil acest lucru? Prin simplul motiv că aceste două lingurițe îți vor oferi senzația de sațietate pentru mai multe ore și astfel vei mânca mai puțin.

Combaterea stresului, reducerea colesterolului

Pentru cei surmenați și slăbiți, se recomandă remediul preparat dintr-un pumn de miez de nucă mărunțit amestecat cu o lingură de miere, după care se bea un pahar cu suc proaspăt de fructe sau legume.

În cazul elevilor, pentru mărirea capacității de memorare și pentru perioadele de învățare, mai ales în perioada examenelor, se pot consuma zilnic 5-7 nuci amestecate cu două linguri de miere. Acest aliment se consumă pe îndelete, mestecându-se lent fiecare îmbucătură.

 

Distribuie pe: