Știați că de fapt organismul poate fi curățat de toxine destul de rapid și eficient? Iată o metodă sigură!

Această procedură vă va ajuta să vă relaxați și să eliminați toxinele din organism, ceea ce înseamnă imunitate mai puternică, rezistență la oboseală, eliminarea mirosului neplăcut al picioarelor și protejarea lor de infecții fungice.

Rețeta nr. 1

Ingrediente: 2 pahare de bicarbonat de sodiu, 1 pahar de sare de Himalaya sau sare de mare, 1 pahar de oțet de mere, 10 picături de orice ulei esențial.

Instrucțiuni: Dizolvați sarea într-un borcan de sticlă cu apă fierbinte. Turnați în cadă apă caldă, adăugați oțet de mere, ulei esențial și soluția de sare.

Faceți baie în acest amestec timp de 30 de minute.

Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de bicarbonat, 1 lingură de sare, 1 lingură de oțet și 2 picături de ulei esențial.

Rețeta nr. 2

Această rețetă nu doar elimină toxinele, ci și tratează problemele pielii.

Ingrediente: 50 g de argilă albă sau albastră, 1 pahar de sare de Himalaya sau de mare, 10 picături de orice ulei esențial.

Instrucțiuni: Dizolvați sarea și argila în apă fierbinte și adăugați uleiul esențial pe care îl preferați. Amestecați totul folosind o linguriță de plastic.

Turnați în cadă apă caldă și adăugați amestecul pregătit.

Rețeta nr. 3

Ingrediente: 1 pahar de peroxid de hidrogen de 3%, 1 lingură praf de ghimbir.

Instrucțiuni: Turnați apă caldă în cadă și adăugați Ingredientele, amestecând bine totul. Faceți apoi o baie de circa 30 de minute.

Această baie e foarte bună pentru sănătatea generală a organismului, pentru eliminarea toxinelor și pentru tratarea alergiei și a bolilor pielii.

Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de peroxid de hidrogen și 1 linguriță de praf de ghimbir.

Distribuie pe: