Această rețetă este unul dintre cele mai eficiente antibiotice naturale, care tratează cu succes aproape toate inflamațiile și infecțiile, a fost prezentată de popularul medic american Richard Schulze.

Rețeta acestui tonic uimitor conține doar ingrediente NATURALE pentru a obține cele mai bune rezultate:

Ingrediente: Oțet de mere natural, 100 gr ardei iute, 500 gr ceapă roșie, 500 gr usturoi, 500 gr hrean, 250 gr rădăcină de ghimbir.

Metoda de preparare: Trebuie să curățați și să tocați mărunt toate ingredientele. Apoi puneți-le într-un borcan mare de sticlă și turnați suficient oțet de mere pentru a le acoperi cu 3 degete deasupra lor. Apoi închideți borcanul și scuturați-l.

Păstrați-l într-un loc întunecat pentru cel puțin 2-6 săptămâni. Cu cât o țineți mai lungă, cu atât va fi mai puternică. De asemenea, ar trebui să-l scuturi din când în când.

Apoi strecurați tinctura folosind o pânză de brânză sau o sită din oțel inoxidabil. Se toarnă conținutul borcanului într-o sită și se presează amestecul pentru a expulza sucurile rămase.

Apoi turnați tinctura într-o sticlă opacă pentru a o proteja de lumină și a o menține răcoroasă și întunecată.

Dozare:
Puteți folosi tinctura ca tratament pentru inflamații, răceli și infecții, pentru a vă întări sistemul imunitar și pentru a îmbunătăți digestia. Îl puteți folosi zilnic. Se ia 1 linguriță din tinctură și se diluează cu 100 ml apă purificată.

Indiferent de faptul că ar trebui să-l beți întotdeauna încet și puteți adăuga miere pentru a-i îmbogăți aroma. Cu toate acestea, asigurați-vă că beți suficientă apă purificată pe tot parcursul zilei. Suficient pentru a bea o cană (la 100 ml apă, 1 linguriță de tinctură) din acest remediu natural strălucitor pentru prevenirea bolilor, dar dacă îl utilizați pentru a trata o anumită problemă de sănătate, puteți lua de până la 5-6 ori pe tot parcursul zilei .

Acest antibiotic natural uimitor este absolut lipsit de toxine și oferă numeroase beneficii pentru sănătate, cum ar fi:

Beneficii:
– Tonic puternic întărește sistemul imunitar
– Are un efect antimicrobian puternic, ajută în cazurile de sensibilitate la insulină și scade nivelul colesterolului din sânge
– Echivalează nivelul de aciditate al corpului
– Are proprietăți puternice antibacteriene, antivirale și antifungice și susține, de asemenea, producerea de energie, care mărește munca mentală și musculară
– Super-tonicul ajută la îmbunătățirea funcționării tractului digestiv și a proprietăților probiotice strălucitoare.

 

Distribuie pe: