Masa de Anul Nou trebuie să fie bogată și plină de preparate delicioase care să cuprindă toate grupurile alimentare.
De obicei, noaptea dintre ani este sărbătorită cu mult fast, iar mesenii se pregătesc pentru o noapte lungă plină de mâncare, băutură, dans și voie bună.
Românii sunt foarte tradiționaliști și, deși există și excepții, majoritatea preferă să își umple masa de rețete tradiționale. Care sunt preferințele românilor?
Ouăle umplute fac parte din aperitivele preferate ale românilor, mai ales că pot fi urnate foarte ușor, având o apariție spectaculoasă.
O rețetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă.
Poți folosi maioneză, pate de porc sau de pui, unt, iaurt, verdețuri și găbenușurile rămase după ce au fost golite albușurile.
Iată o idee: amestecați bine gălbenușurile de la 5 ouă, cu 130 de grame de pate, 25 grame de ceapă tocată fin, 25 grame de unt, sare, piper, boia picantă sau dulce după gust.
Cu acest mix se umplu albușurile celor 5 ouă tăiate în două, rezultând 10 bucăți de ouă umplute.