INGREDIENTE:

Pentru blat: 250 g biscuiti macinati, 40 g unt, 100 ml suc de piersici, 30 g pulbere de ciocolata, esenta la alegere

Pentru creme: 250 g crema de branza, 50 g de zahar, 150 g de nutella, 0,5 l de smantana dulce pentru gatit, 250 ml frisca lichida

Pentru glzura: o ciocolata cu lapte, 50 g unt, ulei sau lapte

Mod de preparare:

Amestecati biscuitii, pudra de ciocolata si untul topit la foc mic, adaugati cat suc este necesar pentru a obtine un amestec care sa nu se sfarame.

Adaugati esenta, de preferabil de rom. Apasati intr-o matrita cu diametrul de 26 cm si puneti-o in frigider in timp ce pregatim umpluturile.

Incalziti nutella asezand-o intr-un castron cu apa calda. Bateti crema de branza si zaharul cu un mixer, apoi impartiti acest amestec in doua parti egale in doua boluri. Bate bine smantana dulce.

Adaugati jumatate din frisca batuta intr-un castron cu crema de branza si amestecati cealalta jumatate cu nutella topita si adaugati in celalalt castron cu crema de branza.

Puneti peste blatul de ciocolata crema alba si apoi pe cea cu nutella. In cazul in care crema este prea moale, adaugati intaritor pentru crema.

Topiti ciocolata cu untul si asezati pente crema neagra. Dati la frigider pentru cel putin 4 ore.

Distribuie pe: