Prajitura pufoasa, usoara cu aluat de biscuiti si crema delicioasa. Este pur si simplu irezistibila.

Avem nevoie de: 400 g de biscuiti mai grosi, 300 ml de lapte pentru inmuierea biscuitilor, 500 ml de lapte pentru crema, 4 linguri de zahar, 2 pachete de zahar vanilat, 6 linguri de faina, 100 g unt, 200 g zahar pudra, o budinca de vanilie, o esenta de vanilie, frisca.

Mod de preparare – Se toarna jumatate din cantitatea din laptele pentru crema intr-o oala, se amesteca cu faina si zaharul pentru cateva minute pe foc mic.

Se amesteca si praful de budinca si se amesteca pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga untul, esenta de vanilie si zaharul vanilat.

Inmuiati biscuitii in lapte. Se toarna o parte din crema si se intinde uniform. Puneti iar biscuiti, dupa crema si tot asa pana terminati biscuitii.

Stratul de biscuiti ar trebui sa fie ultimul. Puneti in frigider si lasati-l sa se intareasca cateva ore.

In cele din urma, pregatiti frisca, intindeti blatul desertului si puneti-l la loc in frigider pentru a se raci.

O alta modalitate este sa amestecati frisca cu crema. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa taiati cuburi si sa serviti.

Va dorim pofta buna!

Distribuie pe: