Avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 9 pulpe de pui, sare dupa gust, piper negru dupa gust, 4 linguri sos de soia, 3 linguri miere, 3 linguri ulei vegetal, 3 cartofi, 2 linguri ulei
Pentru salata: varza chinezeasca, 1 castravete, 1 rosie, 1 rosie, 1 avocado, ceapa, patrunjel, 2 linguri de ulei, 1/2 lingura de mustar, marar tocat
Mod de preparare: Puneti pulpele de pui intr-un castron. Adaugati sos de soia, miere, ulei, sare, piper si amestecati bine. Acoperiti si lasati la marinat aproximativ 10-15 minute. Curatam 3 cartofi si ii taiem in roti.
Coaceti intr-un cuptor incalzit timp de 35-40 de minute la 180 ° C. Taiati toate ingredientele pentru salata si amestecati intr-un castron. Se adauga mustar, ulei, sare si se amesteca. Mararul se toaca marunt.
Servim pulpele cu cartofi si salata presarate cu marar. Va dorim pofta buna!