Sucul de kiwi este ceva care are nevoie organismul zi cu zi, deoarece este benefic pentru corp și este plin cu o varietate de ingrediente sănătoase.

De ce este bine să bea suc de kiwi?

Acesta acționează asupra corpului uman în acest fel: Eliberează rinichi, vezică și vezica biliară de prezența var și nisip, previne boala kardiovaskulativne, previne apariția trombozei și a coagulării sângelui, reduce riscul de accident vascular cerebral, protejează viabilitatea celulară, un efect pozitiv asupra vederii si previne bolile de ochi (cataracta, diverticulita, conjunctivita … ) promovează recuperarea organismului, protejează ADN – ul de efectele nocive ale radicalilor liberi, și de la infarct cardiac.

Detoxifica puternic organismul, îmbunătățește imunitatea, previne formarea de grăsime, ameliorează simptomele de bronsita, tuse cronica si alte boli pulmonare, la copii și la adulți (cercetare au arătat că la persoanele care au dezvoltat o anumita forma de boli pulmonare, daca consuma in mod regulat suc de kiwi proaspat, sporeste capacitatea de respirație de până la 32% și reduce frecvența tusei cu 27%), elimină celulita contribuțiile la o piele sanatoasa, capacitatea de a memora.

Ar trebui să fii atent cu cantitatea zilnică de suc de kiwi. Nu ar trebui să se bea mai mult de 1 -2 ori suc , care se diluează cu apă , deoarece aceasta poate provoca alergie la kiwi.

SUC kiwi – RETETA

Pentru a prepara siropul de fructe kiwi, veți nevoie: 1,5 kg de kiwi proaspete și curățate. 1,5 litri de apă; Puneti tot într-un blender si se toaca marunt.

Dacă nu aveți la blender atunci faceti manual, puteți profita de tocător.

Apoi, fructele se dau printr-o sită groasă pentru eliberarea unor cantități mai mari de suc.

Apoi, se fierbe cu apa, atunci când apa fierbe, se ia de pe foc apoi așteptați să se răcească.

In sucul de kiwi se adaugă apă fiartă și o jumătate de kg de zahăr sau miere.

Se amestecă timp de aproximativ 20 de minute până când zahărul este topit complet.

Sterilizează sticle de sticlă în care se toarnă sucul și puneți-l în frigider.

Distribuie pe: