Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
1 kg carne de pui (eu am folosit pulpe superioare), 1 ceapa, 1 – 2 catei de usturoi (putem folosi si uscat), 100 g smantana, 2 linguri de faina simpla, 350 ml apa fierbinte sau supa, 1 lingura de boia dulce, 1/2 legatura de patrunjel, 15 g unt
Mod de preparare:
Mai intai, prajiti bucatile de carne in unt pe ambele parti pana se rumenesc.
Curatati o ceapa, taiati-o marunt si adaugati-o la carne intr-o tigaie.
Puneti smantana intr-un castron, turnati condimentele pe pui si turnati apa sau supa.
Amestecam bine.
Adaugati usturoiul zdrobit, amestecati si fierbeti timp de aproximativ 20 de minute.
Amestecam sosul din cand in cand pentru a nu se arde.
Adaugati patrunjel tocat , amestecati, fierbeti inca cateva minute.
Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.
Va dorim pofta buna!