În fiecare zi cheltuiți o grămadă de bani pentru a cumpăra medicamente pentru hipertensiune arterială și colesterol?

Iată aici este soluția! O rețetă veche care vă va economisi niște bani. Rețeta pentru remediul Amish pentru hipertensiune arterială și colesterol mare

Ingrediente: 1 lingură de suc de lămâie, 1 lingură de oțet de mere, 1 linguriță de miere, 2 căței de usturoi ras, 1 bucată de ghimbir ras(5cm), 1 cana ceai de patlagina racit

Ce trebuie să faceți: Puneți toate ingredientele într-un blender. Amestecați timp de 30 de secunde la viteză foarte mare. Strecurați lichidul. Puneți amestecul la frigider timp de 5 zile.

Cum să utilizați amestecul:

Este foarte recomandat: 1 lingură înainte de micul dejun dimineața, 1 lingură înainte de cină seara, Nu ar trebui să consumați acest remediu mai mult de 3 ori pe zi.

Băutura-minune care reduce colesterolul și hipertensiunea

De mii de ani, usturoiul a fost folosit intens și nu doar pentru a ține la distanță forțele necurate ci și în tratarea a zeci de boli.

Potrivit unui studiu recent,persoanele cu hipertensiune arterială care au luat suplimente cu usturoi în fiecare zi,cinci luni,au văzut cum nivelul tensiunii arteriale a scăzut semnificativ.

Aceasta plantă are puține reacții adverse și poate crește longevitatea. Toate efectele benefice ale usturoiului sunt atribuite compușilor săi.

Dacă ai hipertensiune arterială, trebuie să bei suc proaspăt de lămâie de câte ori este posibil. Aceasta face ca vasele de sânge să fie mai flexibile, rezultatul fiind scăderea tensiunii arteriale. Lămâia conține cantități mari de vitamina B, astfel consumată regulat ajută la prevenirea insuficienței cardiace.

Dacă ai valori crescute ale colesterolului, un rizom de ghimbir ajută la scăderea lui. Și asta pentru că acaestă plantă activează o enzimă care scade colesterolul.

Distribuie pe: