Datorită acțiunii sale diaforetice, antipiretice, antiinflamatorii și antibacteriene, rădăcina de brusture este un antibiotic natural care combate eficient diferite infecții, care ajută la creșterea imunității, care este importantă în cancer.

Deoarece radicalii liberi pot provoca și creșterea tumorii, putem spune că rădăcina de brusture inhibă creșterea tumorii datorită proprietăților sale antioxidante.

S-a constatat că rădăcinile de brusture reglează metabolismul, îmbunătățesc compoziția sângelui și a urinei.

Rețete pentru boli oncologice cu brusture

Decoct de rădăcină de brusture

2 linguri de rădăcină mărunțită se toarnă peste 0,5 litri de apă (se poate folosi apa clocotită), se fierbe într-o baie de apă timp de 15 minute. Se beau 0,5 căni de 3 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de mese .. A se păstra la frigider cel mult 2 zile.

Infuzie de rădăcină de brusture și alte specii

Administrată pe cale orală ca agent antineoplazic activ pentru cancerele organelor interne (esofag, stomac, ficat, uter etc.). Pregătiți astfel: 2-3 linguri de rădăcină se lasă peste noapte în 0,5 litri de apă clocotită și se bea 1 / 2 / 3 linguri de infuzie caldă de 3-5 ori pe zi înainte de mese.

Infuzie de brusture

Luați părți egale de semințe, frunze uscate și rădăcini de brusture. O lingură de amestec se toarnă cu un pahar de apă fiartă răcită, pusă în frigider peste noapte. Dimineața, se fierbe la foc mic timp de 2 – 3 minute. După răcire, se filtrează. Bea 1 lingură de 3-4 ori pe zi cu puțin înainte de mese.

Pentru cancerul de stomac, utilizați următorul amestec: fierbeți rădăcină proaspăt rasă cu o cantitate egală de unt, adăugați gălbenuș de ou de pui crud și luați câte 1 lingură de 3 ori pe zi.

Tinctura de alcool din rădăcina de brusture

Tinctura se face în următoarea proporție: o parte a rădăcinii zdrobite la 20 de părți de vodcă sau alcool. Lăsați timp de cel puțin 21 de zile, agitând regulat. Se bea 1 linguriță de 3 ori pe zi.

O tinctură cu adaos de miere nu este mai puțin eficientă: trebuie să faceți un amestec de 10 g (1 lingură) de pulbere de rădăcină, un pahar de vodcă, 200 g de miere. Se ia câte 1 lingură de 3 ori pe zi cu suc de brusture. (Apropo, sucul poate fi preparat nu numai din rădăcini, ci și din întreaga plantă pe tot parcursul verii).

Trebuie să ne amintim că medicina pe bază de plante pentru cancer este utilizată dacă măsurile terapeutice tradiționale (chirurgie, radioterapie sau chimioterapie) sunt imposibile.

Distribuie pe: