Când imunitatea dvs. este în joc, veți observa următoarele semne:

Mâini reci, degete, degete, urechi sau nas; Diaree care durează mai mult de o săptămână; Constipație; Ochi uscați; Oboseală; O febră ușoară; Frecvente dureri de cap; Iritații; Dureri articulare.

Căderea părului; Infecții repetitive; Sensibilitate la soare; Senzație de amorțire sau amorțeală la mâini și picioare; Probleme la înghițire;Modificări în greutate; Petele albe pe pielea ta; Îngălbenirea pielii.

Cum să îți crești imunitatea în mod natural – Oțet de mere; Uleiuri esentiale; Echinacea; Rădăcina Astragalus; Ginseng; Oregano; Ghimbir; Usturoi; Ceai verde; Curcumă.

Remedii naturale pentru a vă crește imunitatea

1. Oțet de cidru de mere

Vei avea nevoie: 1 lingură de oțet de cidru de mere, 1 cană de apă, miere

Ce trebuie să faci: Adăugați o lingură de oțet de cidru de mere și miere la o cană cu apă. Se amestecă bine și se bea zilnic. Bea acest amestec de 1 până la 2 ori pe zi.

De ce funcționează asta? Oțetul de cidru de mere este bogat în nutrienți și prezintă proprietăți antimicrobiene. Îți poate ajuta corpul să scape de toxine, stimulându-ți imunitatea și protejându-ți corpul de infecții.

2. Echinacea

Vei avea nevoie: 1 linguriță de ceai de echinacea, 1 cană de apă, miere (opțional)

Ce trebuie să faci? Adăugați o linguriță de ceai de echinacea într-o cană cu apă. Se aduce la fierbere într-o cratiță și se lasă la foc mic timp de 5 minute. Se strecoară și se bea zilnic.

Trebuie să consumați aproximativ 240 de grame de ceai de echinacea.

De ce funcționează asta? Echinacea este o plantă cu flori care este un mod minunat de a-ți spori imunitatea. Mai multe studii au dovedit eficiența sa în creșterea numărului de globule albe din sânge, sporind capacitatea corpului de a lupta împotriva infecțiilor.

3. Ghimbir

Vei avea nevoie: 1 linguriță de ghimbir tocat, 1 cană de apă, miere

Ce trebuie să faci? Adu o linguriță de ghimbir tocat la fiert într-o cană cu apă. Se fierbe 5 minute și se strecoară. După ce ceaiul se răcește puțin, adaugă puțina miere în el.

Consumați ceaiul de cel puțin de două ori pe zi.

De ce funcționează asta? Ghimbirul conține gingerol, un compus antiinflamator care poate ajuta la reducerea reacțiilor inflamatorii care au loc în interiorul corpului. Ghimbirul este, de asemenea, un antioxidant natural care vă poate ajuta să detoxifiați corpul și să vă crească imunitatea.

Distribuie pe: