Când ficatul începe să fie acoperit cu tesut gras, începe să funcționeze defectuos, periculos. Acest lucru înseamnă că toate toxinele care sunt in organismul nostru nu pot fi eliminate așa cum au fost eliminate înainte. De aceea, este foarte important să se mențină ficatul liber ca să funcționeze corect!

Semne de avertizare pe care nu trebuie să le ignori: oboseală cronică, depresiune, senzație de ameteala, creștere în greutate inexplicabila, meteorism, constipație, durere abdominală, dezechilibre hormonale, alergii, diaree, anxietate, sensibilitate chimică, respirație cronică rău, dureri de cap / migrene si durere in spatele ochilor, probleme cu acneea, dureri articulare sau musculare, transpirație excesivă.

Ce trebuie să faceți pentru a îmbunătăți funcția ficatului dumneavoastră?

Pentru a începe, trebuie să fii atent la ceea ce mananci si faci anumite schimbări în stilul tău de viață. Aceste sfaturi vă pot ajuta să optimizați funcția ficatului dumneavoastră: ar trebui să bea apă în mod constant, ar trebui să evite consumul de alimente procesate, o dieta de alimente organice.

Consumul de alimente, cum ar fi cereale, legume, grasimi sanatoase, proteine, seminte si nuci.

Trebuie sa elimini zaharul din dieta ta.

Consumul de alimente integrale cu fibre, anghinare, broccoli, seminte de chia, avocado, și varza de Bruxelles.

Consumați numai 20 g de fructoza pe zi.

Consumarea legume cu frunze verzi, care au cantități mari de acid folic, magneziu, vitamina C și vitamina B.

Trebuie sa elimini sau consumul moderat de alcool.

Distribuie pe: