Dacă alunițele au început să deranjeze, să rănească, să crească sub formă de tumori – o băutură de 40 de zile de infuzie de patlagină, suc sau frunze în miere sau zahăr vă va proteja de rău.

Se aplică la fiecare șase luni pentru profilaxie.

Pentru colita spastică cronică, preparați 1 kg de pătlagină și 1 kg de zahăr. Clătiți bine frunzele, uscați-le, puneți-le în straturi, presărând cu zahăr (un strat de zahăr – un strat de frunze) într-o tavă de email sau recipient de sticlă.

După ambalare, puneți într-un loc întunecat timp de 3-4 săptămâni.

Rezultatul este un amestec de culoare închisă. Se strecoară și se pune la frigider.

Luați de 3 ori pe zi câte 1 lingură cu 30 de minute înainte de mese.

Aș remarca în special utilizarea pătlaginei pentru tumorile canceroase (sub formă de comprese umede) și în interior pentru cancerul pulmonar și de stomac, pentru care se infuzează într-un loc cald un amestec de frunze proaspete tocate mărunt cu o cantitate egală de zahăr granulat timp de 2 săptămâni. Lichidul rezultat se ia de 3-4 ori pe zi câte 1 lingură cu 20 de minute înainte de mese.

În general, patlagina este un remediu de încredere în toate formele de dozare.

Suc de patlagină cu miere

Metoda 1

Frunzele proaspete spălate se macină, se adaugă puțină apă și se fierb. Fără filtrare, este aromat abundent cu miere. Pentru tuse și febră, luați 1 linguriță la fiecare oră.

Metoda 2

Frunzele bine spălate sunt tăiate, stoarse, amestecate cu o cantitate egală de miere și fierte timp de 20 de minute.

Luați 1 lingură de 3 ori pe zi cu 15-20 de minute înainte de mese pentru gastrită, colită, colici. A se păstra într-un recipient sigilat într-un loc răcoros.

Mulți sunt familiarizați cu gastrita. Tratamentul cu pătlagină este foarte eficient pentru cei care au astfel de probleme.

Distribuie pe: