Rinichii tăi lucrează zi și noapte. Acestea îndeplinesc mai multe funcții de neînlocuit în corp, deci este foarte important să le mențineți în stare bună. Acestea acționează ca un filtru natural de sânge, producând hormoni și menținând echilibrul fluidelor corporale.

Corpurile noastre trec printr-un test de stres atunci când nu acordăm atenție dietei noastre. Atunci rinichii pot suferi foarte mult, deci nu strică să le oferiți ocazional un tratament de curățare și întărire. Încercați următorul suc de detoxifiere, care vă va netezi rinichii și vă va oferi mai multă putere și energie într-un timp scurt.

Ingrediente: Veți avea nevoie doar de două ingrediente pentru a face acest suc, care întărește rinichii: 2 morcovi de marime medie, 1 castravete mare

Pregătirea – Pregătirea rețetei este foarte simplă. Aveți două opțiuni.

Prima opțiune este de a curăța morcovii și castraveții, tăiați în bucăți mai mici și suc.

A doua opțiune este să bateți castravetele și morcovul într-un blender împreună cu o cantitate mică de apă, astfel încât sucul să nu fie prea gros și mai ușor de băut. În ceea ce privește beneficiile pentru sănătate pentru rinichi, cele două opțiuni sunt echivalente. Cu toate acestea, dacă alegeți a doua opțiune, veți obține fibre suplimentare, care vor fi benefice pentru intestinul gros. Vă lăsăm în întregime alegerea.

Utilizare: Bea o doză de suc în fiecare zi. Cel mai bine este să-l bei cu cel puțin 30 de minute înainte de a mânca . Luați sucul în decurs de o săptămână. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a curăța și întări rinichii. Puteți efectua acest tratament la fiecare câteva luni.

Concluzie:
Cu cât începeți mai curând acest tratament, cu atât mai repede vă veți simți din nou plin de energie și vigoare.

Distribuie pe: