În urmă cu trei ani am fost diagnosticată cu tiroidită cronică autoimună, sub formă nodulară. După șase luni de tratament cu pastile, a fost propusă o operație. Dar am început tratamentul cu rostopasca. Voi descrie în detaliu…

Colecționează planta de rostopasca cu flori. Tăiați mărunt… Umpleți bine sticla de culoare închisă, puțin mai mult de jumătate și umpleți-o cu vodcă. Lăsați timp de 2 săptămâni, agitând ocazional, apoi strecurați-o.

Luați pe stomacul gol 1 dată pe zi (dimineața), începând cu două picături cu 50-70 ml de apă fiartă, adăugând 2 picături în prima zi, trei picături a doua zi…

Astfel, sa ajungeți la 16 picături și continuați să beți o lună. Apoi faceți o pauză timp de 7-10 zile, apoi beți 16 picături pe stomacul gol în fiecare zi timp de o lună.

Am băut celidină timp de 4 luni și am făcut o ecografie a glandei tiroide. Rezultatele examinării m-au convins și mai mult de corectitudinea tratamentului. Nodurile au scăzut.

Am continuat să consum până la 1 an și 3 luni. La următoarea examinare, medicul nu a găsit nicio patologie în glanda tiroidă. Pe parcurs, ficatul și vezica biliară au revenit la normal. Și înainte au existat probleme și cu aceste organe.

Distribuie pe: