Nativul din zoia Taur simte nevoia de siguranta atat in planul sentimental, cat si in cel financiar. Judeca profund si da dovada de o buna intuitie. Este priceput la problemele practice, stie sa caute rezolvari la orice problema. Se supara destul de rar, dar atunci cand o face nu va ierta niciodata nedreptatea adusa.

DRAGOSTE SI CASATORIE

Pentru ca dispune de multa senzualitate, Taurul se va atasa foarte usor de sexul opus. Chiar daca in tinerete are multe aventuri, este posesiv si impulsiv, atunci cand va vrea sa isi intemeieze o familie se va linisti.

SANATATE

Datorista robustetii sale, nativul din Taur este destul de rezistent. Punctele sale sensibile sunt ceafa si gatul, face des laringita si i se intepeneste gatul chiar si la cel mai mic curent.

APTITUDINI SI CARIERA

Este repsonsabil si da dovada de o putere de munca iesita din comun. Dincolo de asta, are o sensibilitate bine dezvoltata pentru arta dar si pentru arhitesctura si constructii. Va munci mult pe plan profesional si nu se va da inapoi de la nimic.

FEMEIA TAUR

Natura a inzestrat-o cu multa feminitate si cu atuu-ul de a atrage barbatii ca un magnet. Frumoasa si inteligenta, stie cum sa obtina tot ceea ce isi doreste in viata. Este sociabila si poate sa intretina usor relatiile de prietenie cat si pe cele conjugale.

BARBATUL TAUR

Este genul acela de barbat care va oferi siguranta femeii de langa el. In plan sentimental are o viata sexuala interesanta si nu se da inapoi de la nimic. Este posesiv si gelos si nu agreeaza concurenta. In plan profesional, munceste mult pentru a putea sa isi satisafac toate capriciile.

COPILUL TAUR

Este foarte atasat de parinti si stie cum sa isi impuna respectul printre cei de varsta lui. Este un lider printre copii si ii place sa conduca activitatile de la locul de joaca. Intuitiv si inteligent, la scoala se descurca bine.

SEFUL TAUR

De cele mai multe ori cauta angajati cinstiti, discreti si munctitori. La randul sau ofera un pachet salarial pe masura efortului depus, nu face discriminari si vine mereu cu idei noi fara a-i suprasolicita pe cei din subordinea lui.

ELEGANTA

Atunci cand vine vorba despre moda, nativul din zodia Taur, are un simt estetic iesit din comun. Stie sa isi asorteze hainele in perfecta concordanta cu evenimentul la care trebuie sa asiste. Isi adapteaza usor stilul cu tendintele sezonului, cu toate ca in linii mari il prefera pe cel clasic.

FRUMUSETE

Natura l-a inzestrat cu o frumusete aparte, deosebita si naturala. Ii eclipseaza pe cei din jur doar prin simpla sa aparitie. Sexul opus este puternic atras de naticul din zodia Taur si poate face usor cuceriri si daca doar merge pe strada pana la magazinul din colt.

EROTISM

Nativul din Taur este de o senzualitate aparte. Atingerile lui electrizante il fac pe partenerul de cuplu sa nu se mai sature de el. Nu dezamageste niciodata in dormitor si este mereu inovator la acest capitol.

Distribuie pe: