Grăsimea de pe burtă este ceva ce nimeni nu și-a dorit, dar, deși pare neatractivă, grăsimea de pe burtă prezintă și riscuri grave pentru sănătate.

Iată 10 băuturi care vă pot ajuta să ardeți grăsimea pe timpul nopții:

Suc de ananas – Ananasul este plin de fibre și împiedică acumularea grăsimilor din burtă.

Suc de castravete – Strângeți sucul câtorva castraveți proaspeți, adăugați puțină apă și beți această băutură pentru a oferi organismului vitamine, minerale, fibre și antioxidanți care ajută digestia, susțin pierderea în greutate și reglează glicemia.

Ceai verde – Ceaiul verde accelerează metabolismul, ajută la scăderea în greutate și previne creșterea în greutate.

Oțet de mere – Oțetul de mere are puternice proprietăți antibacteriene și antibiotice care tratează diareea, crampele intestinale și calmează indigestia. Adăugați câteva linguri la un pahar cu apă, adăugați câteva felii de măr și beți înainte de culcare.

Castravete și coriandru – Această băutură detoxifică organismul, deoarece este bogată în antioxidanți. Doar adăugați lămâie, castraveți și coriandru într-un pahar de apă.

Ceai de ghimbir – Ghimbirul este un agent natural eficient împotriva obezității și îmbunătățește absorbția nutrienților, facilitează digestia și ajută la topirea grăsimilor abdominale.

Căpșuni cu lămâie și ierburi – Căpșunile sunt încărcate cu fitochimicale care previn bolile de inimă și cancerul și ajută la reducerea pierderii în greutate. Compușii pe care îi conțin inhibă inflamația, reglează hormonii și controlează nivelul zahărului din sânge.

Ceai de păpădie – Acest ceai vă va ajuta să vă detoxificați corpul și să vă ameliorați arsurile la stomac, balonarea și alte forme de disconfort stomacal.

Suc de grapefruit și scorțișoară – Grapefruitul este o sursă bogată de antioxidanți. Crește metabolismul și vă ajută să vă atingeți obiectivele de slăbire. Doar adăugați suc de grapefruit la un pahar de apă și adăugați bețișoare de scorțișoară și zahăr. Decorează cu mentă și bucură-te!

Distribuie pe: