Femeile care nu pot face copii, trebuie să citească…

Nu există persoană care să nu se confrunte de-a lungul vieții cu tot felul de probleme. Este momentul când trebuie să începeți să citiți acatiste, prin intermediul cărora rugile ne sunt ascultate de Dumnezeu și mijlocite de către sfinți.

Acatistele se citesc 40 de zile și sunt însoțite de post și spovedanie

Când începeți să citiți acatistele, trebuie să știți că o veți face o perioadă de 40 de zile, perioadă în care miercurea și vinerea va trebui să țieți post. De asemenea, trebuie să vă spovediți și să faceți milostenie.

Pentru vindecarea bolilor se recomandă să citiți Acatistul Sfântului Pantelimon, considerat ocrotitorul celor bolnavi dar și acatistul sfântului Nectarie, tămăduitorul celor suferinzi de maladii grave. În cazul în care copiii se îmbolnăvesc, părinții trebuie să citească acatistul Sfântului Stelian.

Acatistul sfântului Anton se citește pentru căsătorie

Pentru a vă găsi persoana cu care să vă petreceți întreaga viață și să vă uniți destinul, citiți acatistul sfântului Anton. De asemenea, părintele Argatu îi sfătuia pe tinerii care nu puteau să se căsătorească să citească timp de 40 de zile în fiecare dimineață Acatistului Sfântului Nicolae și în fiecare seară Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana.

Tot acatistul Sfinților părinți Ioachim și Ana se citește și de femeile care nu pot rămâne însărcinate, pentru a fi binecuvântate cu copii frumoși și sănătoși. De asemenea, acatistul Sfântului Ierarh Vasile, Grigorie și Ioan îndepărtează vrăjile, iar acatistul sfântului Vasile se citește pentru izbăvirea de farmece.

Distribuie pe: