Acest suc previne inflamația și te ajută să slăbești

Roșia este unul dintre cele mai hrănitoare alimente din lume, care conține antioxidanți care protejează organismul de boli periculoase, luptă împotriva efectelor radicalilor liberi și încetinesc principalele semne ale îmbătrânirii.

Sucul de rosii este o solutie oferita de nutritionisti pentru a inlocui lipsa acestei legume in viata de zi cu zi, folosind proprietatile sale benefice prin intermediul sucului.

Sucul de roșii are, de asemenea, un avantaj uriaș, permițându-vă să profitați la maximum de potențialul plantei, prevenind cancerul, datorită efectelor sale antioxidante, reglând nivelul colesterolului din sânge, întărind sănătatea cardiovasculară și încetinind procesul de îmbătrânire.

Fără îndoială, există mulți nutrienți pe care acest produs îi poate oferi organismului. Este bogat în licopen, care acționează ca un agent antitumoral.

Unul dintre numeroasele motive pentru care sucul de roșii este bun este îmbunătățirea vederii.

Ajută la pierderea în greutate: acest suc nu conține grăsimi saturate, conține doar 31 de calorii la 180 ml., Ideal pentru cei care doresc să slăbească.

Întârzie îmbătrânirea pielii. Reduce formarea ridurilor și a petelor.

Controlează colesterolul: protejează sănătatea inimii și întărește circulația sângelui.

Întărește sistemul imunitar: Vitamina C vă permite să faceți față mai bine bolilor.

Protejeaza ochii si oasele: bogat in vitamina A. Ajuta la mentinerea sanatatii muschilor: bogat in potasiu, recomandat persoanelor care fac miscare.

Ameliorează mahmureala.

Reduce inflamația articulațiilor: vindecă artrita și ameliorează durerea.

Distribuie pe: