În rândurile de mai jos vă prezentăm un remediu tradiţional german făcut din usturoi, lămâie, ghimbir şi apă. Acest amestec de elemente super-benefice vă va întări foarte mult sănătatea.

Băutura preparată vă va trata eficient obstrucţiile arteriale şi va regla tensiunea arterială. De asemenea ea ajută împotriva oboselii generale a organismului, întăreşte sistemul imunitar şi curăță ficatul.

Acest remediu natural previne apariţia radicalilor liberi în organism care cauzează unele din cele mai grave boli şi sunt strâns legaţi de afecţiunile sângelui şi ale inimii.

Ingrediente:

4 căţei mari de usturoi; 4 lămâi cu coajă; o rădăcină mică de ghimbir (3-4 cm) sau două linguri de praf; 2 litri de apă potabilă

Mod de preparare:

Spălaţi lămâiele şi tăiaţi-le în bucăţi. Curăţiţi usturoiul şi daţi-l la blender împreună cu lămâia şi ghimbirul până obţineţi un amestec omogen.

Puneţi amestecul într-un castron metalic, turnaţi deasupra apa şi puneţi la foc. Amestecaţi în continuu până conţinutul aproape începe a fierbe şi stingeţi focul imediat, lăsând mixtura să se răcească.

Strecuraţi conţinutul printr-o sită sau ţesătură, iar lichidul obţinut turnaţi-l în borcane de sticlă şi păstraţi-l în frigider. Această băutură se consumă zilnic, câte un pahar de 200 ml cu cel puţin 2 ore înainte de a servi masa sau pe stomacul gol. Procedura se repetă timp de 3 săptămâni, apoi se face o pauză de o săptămână, după care ciclul poate fi reluat.

Dacă nu vă place gustul, puteţi adăuga miere de albine. După 3 săptămâni de consum veţi simţi o revigorare semnificativă a organismului.

În afară de aceasta remediul este deosebit de folositor pentru prevenirea calcifierii în organism care este cauza apariţiei pietrelor la diferite organe şi a înfundării vaselor sangvine.

Datorită fierberii amestecului, mirosul de usturoi se neutralizează. Întotdeauna înainte de consum agitaţi sticla pentru a amesteca depunerile de lămâie şi usturoi cu restul sucului.

Distribuie pe: