Toti oamenii viseaza ca noul an va fi mult mai bun decat cel precedent, dar nu toate dorintele sunt destinate sa devina realitate.

Astrologul Ana Guseva a numit 5 zodii, pentru care 2023 va fi cel mai rau. O dara neagra va incepe in viata lor, care va aduce multe dificultati si consecinte neplacute.

Care zodii vor avea cea mai grea perioada in 2023?

Leu (23 iulie – 22 august)

In 2023, Leii vor avea o multime de probleme la care nu vor sti raspunsurile. Prima jumatate a anului va fi cea mai dificila pentru ei. Pentru a nu va indeparta de calea propusa, trebuie sa invatati sa rezistati oricaror provocari ale destinului.

In ciuda faptului ca anul nu va fi usor, vor avea mai multa determinare si energie pentru a depasi orice adversitate. Ei vor putea simti usurare abia in aprilie. A doua jumatate a anului le va oferi Leilor o intalnire placuta cu o persoana care va deveni pentru ei cineva mai mult decat un simplu prieten.

Leii trebuie sa fie atenti cu finantele si sa renunte la risipa. Abilitatea de a se retine va fi cea mai importanta lectie pentru ei.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul in noul an va trebui sa depaseasca multe obstacole si dificultati. De asemenea, va trebui sa se adapteze oricaror situatii care vor aparea in cariera si viata personala. Aprilie va fi cea mai dificila pentru ei, pentru ca tocmai in aceasta luna vor simti o cadere. Ei vor trebui sa respecte toate regulile care nu vor fi pe placul lor.

Sagetatorii vor obtine profituri mari din afacerea pe care o incep in a doua jumatate a anului. Pentru a-si gasi succesul in viata personala, reprezentantii zodiei vor trebui sa dea dovada de flexibilitate si capacitate de compromis.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Cat de bun sau rau va fi anul 2023 pentru Pesti depinde de capacitatea lor de a depasi orice obstacol. Ei trebuie sa acorde multa atentie sanatatii lor: sa se odihneasca mai mult, sa doarma suficient si sa se relaxeze.

Din punct de vedere financiar, se vor confrunta cu multe dificultati, asa ca ar trebui sa fii deosebit de atent cu cheltuielile si investitiile tale. Pentru ca anul sa se incheie cu succes, nu trebuie sa cedati ispitelor si sa urmati exemplul altor oameni. Merita sa ai incredere in intuitia ta si sa-ti urmezi clar planurile.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru a depasi orice obstacole si dificultati, Fecioarele in 2023 vor trebui sa dea dovada de flexibilitate si dexteritate. In plus, ar trebui sa duca un stil de viata ordonat, sa poata face planuri clare si sa tina cont de toate nuantele.

Multe dificultati ii asteapta pe cei care decid sa-si inceapa propria afacere, asa ca ar trebui sa obtina sprijinul celor dragi sau al prietenilor. Mici schimbari ii asteapta pe dezvoltatori in viata lor personala. Multi vor trebui sa treaca un test de loialitate si sa demonstreze ca au sentimente pentru partener. Cel mai important este sa-ti pastrezi calmul, altfel vei avea si probleme de sanatate.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Multe evenimente neplacute ii asteapta pe Capricorni in 2023. Problemele vor „cadea asupra lor” una cate una, astfel incat nici macar nu vor avea ocazia sa aiba timp sa le rezolve. Pentru a face fata oricaror sarcini, reprezentantii semnului ar trebui sa fie atenti si sa nu se grabeasca. Orice decizie pripita poate juca o gluma cruda cu ei si poate duce la si mai multe probleme. Dezamagirea ii asteapta pe cei care sunt intr-o relatie de mult timp. Este posibil ca sufletul lor pereche sa fi „calcat stramb”.

Distribuie pe: